“Ima nešto KRALJEVSKO u njoj”, kako se menjala uloga Kejt MIDLTON od zabavljanja sa princom Vilijamom do danas! (FOTO, VIDEO)

Vilijamovi prijatelji su je ismevali, nazivajući je VRATARKOM a danas joj se mediji čak i ULIZUJU! Kako je došlo do takve promene?!

Foto: youtube/printscreen
48

Fotografija nastala na sahrani princa Filipa na kojoj vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton viri kroz crni veo na zadnjem sedištu limuzine postala je viralna. Mnogi komentarišu kako sada u Kejt ima nešto kraljevsko, u skladu sa njenom titulom, što pre desetak godina nije bio slučaj, piše CNN.

Naime, tada su Kejt Midlton paparaci danonoćno progonili. Zapravo, ona pažnju medija privlači od kada je prvi put otkriveno da se zabavlja sa princom Vilijamom 2004. godine. Izvori bliski kraljevskoj porodici svojevremeno su govorili da joj je takav pritisak nije prijao, pa čak i da se sklonila iz Londona u jednom trenutku, prenosi “Nova.rs”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos)

Novinari su njen život često poredili sa pričama iz romana. Devojka iz srednje klase koja je svog princa pronašla tokom studija. Vilijamovi prijatelji su je navodno ismevali, nazivajujći je vratarkom, jer je njena majka dugo godina radila kao stjuardesa. Ipak, njena majka nije bila samo to. Karol Midlton je ozbiljna preduzetnica, koja je uspela da svu decu školuje u jednoj od najboljih i najskupljih privatnih škola u Britaniji.

Tokom godina, iz prve ruke smo videli kako se Kejt prilagodila „nastupima“ sa kraljevskom porodicom. Jedan od njih je i poseta Pakistanu sa Vilijamom 2019. godine. Vojvotkinja je tada posetila dom za decu bez roditelja u Lahoreu. Tada je sa novinarima razgovarala puna samopouzdanja, te su mnogi komenatrisali kako se vidi njen rad na sebi. To je bio njen prvi veliki intervju i iako je u početku izgledala nervozno, uspešno je prebrodila strah. Demonstrirala je i svoju staloženost kasnije tokom putovanja, smirujući neke nervozne članove posade prilikom turbuentnog leta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos)

Ono što je dodatno poboljšalu sliku o njoj jeste momenat kada se u jednu emisiju, za vreme karantina, uključila putem video poziva. Mnoge je tada začudila njena opuštenost i uspela ja da prikaže ljudima kako je ona ipak samo čovek, kada oko nje nema na hiljade bliceva i reflektora.

Izveštavanje o vojvotkinji u medijima postalo je sve pozitivnije, a poslednjih meseci skoro da je preraslo u ulizivanje. Oni koji se bave analizom izveštavanja medija često naglašavaju razliku u tekstovima napisanim o njoj i onim napisanim o vojvotkinji od Saseksa Megan Markl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos)

Kejt i Vilijam pokušavaju da uravnoteže privatni porodični život sa kraljevskim obavezama. Ne žele da vidimo sve šta se događa iza kulisa, ali žele nam pruže dovoljno da znamo da su na pravom putu i ​​da će biti spremni da se nose sa kraljevskim dužnostima kada za to dođe vreme, navodi CNN.

Ona i njen suprug shvataju koliko su mediji važni i koliko im pomažu u širenju njihovog rada i čini se da su osmislili strategiju koja će stvoriti kontrolisani pogled javnosti na njihovu mladu porodicu. Kejt se prikazuje kao majčinska figura u skladu sa njenom budućom titulom kraljice, pritom zadržavajući neke granice do kojih mediji mogu da idu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos)

10 godina braka

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su nedavno objavili nove fotografije kojima obeležavaju deceniju braka. Dva nova portreta, indentična onima nastalim u vremenu zabavljanja, snimio je britanski fotograf Kris Flojd ove nedelje u parku njihove porodične rezidencije u Londonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos)

Svet je tog dana, pre deset godina, gledao prizor iz bajke, kada je jedna devojka iz naroda postala princeza i dobila svoj srećan kraj. Kejt je tada oduševila venčanicom koju je Sara Barton izradila specijalno za nju, a vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su postali i zvanično omiljeni par Velike Britanije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos)

U međuvremenu su dobili i troje dece, prinčeve Džordža i Luisa, kao i princezu Šarlot. Vilijam je trenutno drugi u redu za britanski presto, iza svog oca princa Čarlsa. Mnogi se nadaju da će uskoro doći momenat kada će upravo Vilijam postati kralj, a Kejt kraljica.

Par se u četvrtak, na svoju stvarnu godišnjicu, oglasio na Tviteru kako bi zahvalio na čestitkama. Tvit je popraćen slatkim kućnim videom porodice koja uživa u danu na plaži. Na drugom snimku se vidi princeza Šarlot kako veselo beži od oca dok princ Džordž šeta ruku pod ruku sa mamom, prenosi CNN.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More