Novi detalji svirepog ubistva SRPKINJE u BEČU: Odvajali dete od ubijene majke!

Komšije otkrile nove detalje krvave drame u AUSTRIJI: Ubica se onesvestio prilikom hapšenja, deca vrištala!

Foto: youtube/printscreen
731

U Austriji se nastavlja suđenje muškarcu (42) poznatiji kao “Biervirt” koji je ubio bivšu partnerku Srpkinju Mariju M. (35) majku dvoje maloletne dece, piše “Kurir”.

Marija M. je bila medicinska sestra, a brutalno ubistvo se dogodilo pred maloletnom decom. Kako navede tamošnji mediji njemu preti doživotna robija, međutim postoji mogućnost da za ovaj zločin, koji je potresao Beč, može da dobije samo tri grodine.

– Ukoliko se dokaže da je bio potpuno pijan u trenutku ubistva mogao bi da dobije samo tri godine – navode tamošnji mediji.

“Bila je zaista fina i draga žena, imala je bebu koja je sada ostala sama. Kada je nakon zločina komšija uzeo malo dete i krenuo da ga udaljava, ono je vrištalo: ‘Mama, mama!”

Ovako komšije iz severnog Beča za austrijske medije opisuju Mariju M. (36) koju je u četvrtak uveče ubio bivši partner Albert L. hicima iz pištolja, prenosi “Nova.rs”.

Austrijski Heute izveštava da se zločin odigrao oko 20.00 časova u četvrtak i da je osumnjičeni Albert L. u vidno alkoholisanom stanju došao na njena vrata i zapucao kada je otvorila.

Srpkinja, majka dvoje dece, mučki ubijena u Beču: Raskid okidač tragedije, ubica imao 3 PROMILA alkohola u krvi

„Prvo je taj čovek sedeo u dvorištu i imao je revolver. Kasnije sam čuo pucanj i ponovo prišao prozoru. Tada je policija već stigla u naše dvorište“, priča komšija iz 20. bečkog okruga i još dodaje da je čuo da je nesrećna žena uspela u prvi mah da mu „izbije“ oružje iz ruke.

Tako povređena Marija je smogla snage da uprkos povredama izađe u dvorište, gde je pala na zemlju. Ubrzo je hitna pomoć prevezla u bolnicu, a sa njom je krenuo i njen rođeni brat. Nažalost, posle nekoliko sati borbe, ona je preminula.

„Marija je bila zaista fina i draga žena. Imala je malu bebu koja je sada ostala sama… Kada je jedan komšija odneo dete nakon zločina, ono je vrištalo i dozivalo majku: ‘Mama, mama!“, ispričao je stanar.

Niko od komšija sa kojima su razgovarali reporteri Heute.at nije čuo da je ikada bilo nasilja u Marijinom stanu, niti je iz njega dopirala buka. Ni u evidencijama nadležnih nije bilo prijava za porodično nasilje, iako je osumnjičeni Albert odranije poznat nadležnim organima.

Nakon pucnjave, Albert je izašao ispred zgrade, seo na klupu i nastavio da pije. Komšije pričaju da se, kada je došla policija, onesvestio. Zbog toga ga nisu mogli odmah saslušati, jer su ga transportovali najpre u bolnicu.

Iako motiv zločina nije zvanično saopšten, Marijin brat je ispričao da misli da Albert nije mogao da prihvati njihov raskid i da je zbog toga ubio. Nakon hapšenja mu je izmereno 3 promila alkohola u krvi zbog čega je Marijina porodica u strahu da bi se ubica mogao naći na slobodi nakon tri godine, kako su ih uputili, angažovala cenjenog bečkog advokata.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More