Ovo je ćerka Bila Gejtsa koja će naslediti 130 MILIJARDI DOLARA: Odrastala pod strogim pravilima oca ali ovom se svi ČUDE! (FOTO)

Dženifer je zaintrigirala medije jer će od oca naslediti visoku sumu novca, a evo čime se bavi!

Foto: youtube/printscreen
290

Najstarija ćerka Bila i Melinde Gejts, Dženifer, prva se oglasila na društvenim mrežama povodom razvoda roditelja. Iako se ne pojavljuje u medijima, posle informacije da se čuveni par filantropa rastaje, Dženifer je zaintrigirala medije jer će od oca naslediti 130 milijardi dolara.

Dženifer Gejts (25), kao i njen brat Rori i sestra Fibi, morala je da prati stroga pravila oca i majke tokom odrastanja, pa je tako sinovima i ćerkama Bila Gejtsa bilo zabranjeno da koriste telefon do 14 godine. Akcenat u njihovoj porodici je stavljen na obrazovanje, pa je najstarije dete Bila Gejtsa diplomiralo na Stanfordu 2018. godine, odsek biologija. Dženifer u intervjuu za “Sidelines Magazine” rekla je da ju je dečji pedijatar inspirisao da svoje obrazovanje usmeri u pravcu medicine, prenosi “Blic žena”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Gates (@jenniferkgates)

Pored visokog obrazovanja Dženifer je veliki ljubitelj konja i konjskih trka. Otac zbog velike pasije prema konjima ćerki je kupio imanje u Velingtonu na Floridi koje je koštalo oko 37 miliona dolara, piše “Business Insider”.

Dženifer kao profesionalni džokej više puta se takmičila na prvenstvima u Americi i u razgovoru sa “Horse Network” rekla je da joj je bilo teško da balansira sport i školu.

Bil Gejts je odgajao decu tako da se svako od njih profesionalno ostvari u karijeri koju je izabrao. U razgovoru za “Daily Mail” 2011. godine rekao je da će njegova deca naslediti po 130 milijardi dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Gates (@jenniferkgates)

“To znači da će svako od njih morati da pronađe svoj put”, rekao je Gejts.

Pred kraj studiranja Bil i Melinda kupili su Dženifer stan 2017. godine u vrednosti pet miliona dolara koji je u blizini fakulteta.

Porodica je u januaru 2020. godine objavila da se Dženifer verila za Najela Nasara koji je zajedno sa Dženifer studirao na Stanfordu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Gates (@jenniferkgates)

“Jedva čekam da provedem ostatak života sa njim”, napisala je Dženifer na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Gates (@jenniferkgates)

Najstarija ćerka Bila i Melinde rekla je da koristi svoje privilegije kako bi pomogla drugima.

“Rođena sam u jako privilegovanoj porodici. Mislim da treba da koristimo takve prilike kako bi smo pomagali drugima u nadi da učinimo svet boljim mestom”, rekla je Dženifer.

Podsećamo da je pre dva dana objavljeno saopštenje Bila i Melinde o razvodu.

– Nakon mnogo promišljanja i rada na našem odnosu, doneli smo odluku da okončamo brak. U proteklih 27 godina odgojili smo troje neverovatne dece i postavili temelj koji omogućava ljudima širom sveta da vode produktivne i zdrave živote. Nastavljamo da delimo veru u tu našu misiju i nastavićemo da zajedno radimo u fondaciji, ali više ne možemo da rastemo zajedno kao par u narednoj životnoj fazi. Molimo za poštovanje naše privatnosti dok pokušavamo da uhvatimo pravac u ovom novom životu – glasi zajednička poruka Bila i Melinde objavljena na Tviteru.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More