Kako HOLIVUDSKE ZVEZDE provode slobodno vreme: Pletu, pilotiraju, rone… (FOTO)

235

Pojedine zvezde se trude da svaki slobodan trenutak ispune aktivnostima koje će ih opustiti.

Pored vremena koje posvećuju porodici, kada su u prilici, bave se omiljenim hobijem. To je i te kako preporučljivo i pohvalno, i može da posluži kao primer pratiocima, da ih inspiriše i pokrene. Ponekad je reč o sportu ili rukotvorinama, koje ne iziskuju puno ulaganja i dostupne su svakome od nas, prenosi “B92”.

Kolin Farel voli ples

Možda niste znali ovaj podatak, ali Kolin Farel je pre svega plesač, i to na kantri note. Talenat je brusio godinama, i veran je ovom hobiju i dalje. Nije samouki umetnik, već je pohađao kurseve i vremenom postao majstor za kadril.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Colin Farrell (@colinfarell)

Harison Ford se bavi pilotiranjem

Glumac je bez ikakve sumnje pilot broj 1 u sagi Ratovi zvezda autora Džordža Lukasa. Međutim, reč je o zanimaciji koja ga okupira i van seta, te se može videti kako upravlja privatnim avionom, a nekoliko letelica se nalazi i u njegovom vlasništvu.

Dženifer Gardner svira saksofon

Glumica se svojski trudi da svakoga dana posveti sat vremena sviranju saksofona. Danas je to njen način da se isključi iz svakodnevice, a kao tinejdžerka je bila deo džez rok benda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Brus Vilis svira usnu harmoniku

Sa druge strane, Brusu Vilisu gode zvuci bluza, pa povremeno svira usnu harmoniku. On se potrudio da sam savlada osnove, i ispostavilo se da ima urođeni talenat. Nekada je nastupao na rasprodatim koncertima, ali ni danas ne odbija poziv da odsvira uvertiru, najčešće tokom gostovanja u popularnim televizijskim emisijama.

Meril Strip uživa u pletenju

Ova dobitnica Oskara ima tajnu kojom postiže smirenost, a u pitanju je pletenje. Ne krije da joj ova aktivnost omogućava da se izmesti i pročisti misli. Stoga, ne čudi što neretko posegne za vunicom i na pauzama snimanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep)

Džesika Alba odlazi na ronjenje

Glumica obožava opremu za ronjenje, koja joj pruža uvid u morske dubine. Ona je poznata kao borac za prava životinja, i stoga uživa u prizoru uz foto-safari.

Suzan Sarandon igra stoni tenis

Ova dama decenijama je unapređivala svoje sportske veštine, te je postala poluprofesionalac u stonom tenisu. Pored toga, malo je poznato da je osnovala sportsko društvo u Njujorku i otvorila klub pod nazivom SPIN, koji okuplja sve zaljubljenike u reket i lopticu. Posetioci mogu da se opuste, i druže uz partiju tenisa ili čašu omiljenog pića.

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More