Amerikanac koji je ubijen u Beogradu je bio profesor jezika i bankar

87

Američki državljanin Gavin Glim (54) iz Njujorka, za čije se ubistvo sumnjiči troje Srba, bavio se davanjem zajmova, bio je poslovni savetnik, profesor jezika, ali je uvodio i potencijalne ulagače na tržište Sjedinjenih Američkih Država.

Kako prenose Novosti, u dosijeu ubijenog Amerikanca navodi se da je jedan od vodećih partnera u kompaniji „Kempington finans“ sa Long Ajlenda gde je zvanično radio od jula 2009. godine.

DETALJI UBISTVA AMERIČKOG DRŽAVLJANINA: Došao u Beograd 2020. zbog ljubavi! Pretukli ga do smrti zbog 2.500 dinara!

 

„Gavin se pridružio kompaniji „Kempington finans“ 2009. godine kako bi svojim postojećim, ali i budućim klijentima, pružio čitav spektar mogućnosti korporativnog i poslovnog finansiranja. Njegovo iskustvo u finansiranju komercijalne hipoteke znači da za svaku kupovinu ili refinansiranje komercijalne nekretnine uvek postoji opcija zajma banke ili kredita za građane“, navode sa Long Ajlenda.

Novosti prenose da je Gavin nudio kredite i mogućnosti finansiranja za sve vrste malih i velikih preduzeća, radio je direktno za velikim brojem banaka i finansijskih institucija. Nudio je kredite za sve tipove preduzeća, a sarađivao je sa građevinskim firmama, zanatskim radnjama i trgovinskim lancima.

Takođe, volontirao je u organizaciji koja je pomagala deci bez roditelja. Sa njima je radio domaće zadatke i vodio ih na bejzbol. Navodno, ubijeni Amerikanac je radio svojevremeno i u Kraljevskoj banci Kanade.

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama, ubijeni Amerikanac je u Beograd došao krajem prošle godine zbog žene koja ga je navodno izbacila iz stana uoči Uskrsa.

On je ubijen u noći između 3. i 4. maja na Bulburderu na Zvezdari, kada je na smrt pretučen. Zbog njegovog ubistva uhapšeno je troje, tačnije dvojica muškaraca i jedna ženska osoba, Đ. V. (57), R. B. (35) i M. J. (38).

Izvor Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More