“Mnogo je voleo Srbe i Srbiju”! Ljudi se na društvenim mrežama opraštaju od UBIJENOG AMERIKANCA! (FOTO)

"I Srbija je volela tebe", emotivne oproštajne poruke za ubijenog Amerikanca!

Foto: youtube/printscreen
77

Poznanici američkog državljanina Gavina Glima koji je ubijen na Zvezdari u utorak, oprostili su se od njega preko popularne Instragram stranice Moj Beograd i naveli da je on voleo našu zemlju.

Da podsetimo, V.Đ. (57), M.J.(38) i R.B. (35) osumnjičeni su za teško ubistvo Glima. Naime, sumnja se da su oni u noći između ponedeljka i utorka nesrećnog Amerikanca sa kojim su prethodno pili, izudarali po glavi pikslom, saksijama i sekirom i ukrali mu 2.500 dinara, prenosi “Kurir”.

Foto: printscreen/Instagram/ oprostili se od Gavina preko instagrama

Gavin Glim u Srbiju se doselio krajem prošle godine zbog devojke koju je upoznao preko Fejsbuka. Navodno, oni su se 1.maja posvađali, pa je on sa koferom otišao od kuće, a ona je iste večeri prijavila nestanak.

– Gavin je stalno dolazio u naš kafić na Dorćolu, bio je uvek kulturan i fin. Istina je da je voleo da popije, ali mnogo je voleo Srbe i Srbiju, svima je davao i čašćavao i voleo je sa svakim da popriča. Mnogima je i posao nudiio. Mnogo mi je žao jer je većina gledala da ga samo iskoristi. Gavine, počivaj u miru i Srbija je volela tebe – napisao je potresnu poruku jedan korisnik Instagrama.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More