SRBIN KASAPIN iz BEČA negirao da je UNAKAZIO ŽENE: Evo šta tvrdi njegov advokat!

Novi detalji o "bjuti dok": Ko je izvodio sumnjive intervencije?!

Foto: Unsplash
202

Srbin (33), koji je uhapšen u Beču zbog sumnje da se lažno predstavljao kao doktor i izvodio estetske intervencije po stanovima, negirao je optužbe i ispričao da su operacije izvodili ruski lekari sa kojima je spajao klijente.

Da podsetimo, krajem aprila uhapšen je mladić koga je prijavila nezadovoljna pacijentkinja, jer je nakon njegovog “tretmana” završila na bolničkom lečenju. Naime, žena je želela da nitima podigne obrve, ali je na kraju operisana u bolnici jer ju je Srbin nepropisno lečio, prenosi “Kurir”.

 

KAKO JE SRBIN LAŽNI DOKTOR UNAKAZIO ŽENE U BEČU: Radio botoks, obrve i liposukciju po iznajmljenim stanovima, mnoge završile u bolnici

– Moj klijent je sve negirao. On je objasnio da je organizovao seminare na koje su dolazili lekari iz Rusije, koje je kasnije spajao sa pacijentima kojima su izvodili male intervencije – izjavio je branilac osumnjičenog Srbina, Andreas Strobl:

– On nikada sam nije obavljao tretmane lepote. Stotine žena su dolazile na seminare gde su upoznavale ruske lekare.

Podsetimo, Srbin koji je rođen u Austriji i perfektno govori nemački, oglašavao se na Instagramu i Fejsbuku i nazivao sebe “bjuti dok”.

– Mladić nikada nije završio medicinu, a tretmane je radio po stanovima koje je iznajmljivao preko AirBnb-a, a koštali su između 300 i 500 evra, iako je stvarna cena ovih intervencija kod regularnog lekara dosta veća. Sumnja se da je on ovako radio od aprila 2020. godine, a od njega je u trenutku hapšenja zaplenjen i veliki dnevni pazar -pisali su mediji.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More