ORUŽANA PLJAČKA NA FLORIDI! Poznati reper ukrao Srbinu 21.500 dolara!

Foto: Printscreen Youtube
86

Reper OTM Frenči sa Floride, optužen je da je sa izvesnim Bajrom Bajrićem u Sankt Petersburgu na Floridi, izvršio oružanu pljačku na štetu vlasnika “Srpskog mediteranskog restorana” u januaru ove godine, pišu američki mediji!

Fransoa Hester, kako je pravo ime repera, tereti se da je vlasnika srpskog restorana napao pištoljem.

Florida: Pas ubacio automobil u rikverc i vozio u krug sat vremena (VIDEO)

 

– Reper je u restoran došao jer je navodno Bajrić imao informaciju da vlasnik kod sebe ima veliku količinu novca. OTM Frenči ga je napao pištoljem i ukrao mu 21.500 dolara – navodi portal Popbox.

Kako prenose mediji, reperu se na teret stavlja i da je zločin planirao sa Bajrićem.

– Tačne optužbe na račun njegovog saučesnika za sada nisu poznate – navode mediji.

Inače, reper je uhapšen dva meseca posle zločina, u martu ove godine.

– On je ispitivan u policiji, a kada su mu predočeni dokazi, među kojima su navodno i telefonski pozivi, priznao je da je radio sa Bajrom Bajrićem – preneli su mediji:

– Fransoa Hester je poznat policiji od ranije, a pre dve godine se našao iza rešetaka jer je prekršio uslovnu osudu. Međutim, nepoznato je zbog čega je reper prvobitno osuđen na uslovnu kaznu.

Američki mediji OTM Frenčija predstavljaju kao repera u usponu, a kako su preneli, posle hapšenja i optužbi, on je zanemeo.

– Pevač se poslednji put oglasio 20. marta, dva dana nakon promocije svog novog albuma. Međutim, zanemeo je otkako se našao u središtu skandala.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More