Jedan od najpopularnijih pevača u regionu pokazao da ima veliko srce (FOTO)

Foto/Printscreen/Facebook/Instagram
432

Mnogi pevači sa prostora bivše Jugoslavije pomažu deci i ljudima u nevolji, ali nerado o tome javno pričaju da ne ispadne da se hvale. Ipak, nekako se za takve akcije uvek čuje, i brojna imena sa regionalne estradne scene poznata su po svom humanitarnom radu.

Međutim, malo je poznato da već punih 20 godina Toni Cetinski redovno ima koncerte u Koprivnici, a prihod sa tih nastupa ide za školu za decu sa posebnim potrebama u ovom gradu.
Na svom Facebook profilu Cetinski je objavio emotivno pismo u kome se podsetio prvog susreta sa decom i zaposlenima u ovoj ustanovi, kao i toga kako su došli na ideju da sagrade novu školu za mališane.

„Kad sam, te sad već davne 1997. godine ušao u blatnjavo dvorište te drvene i trusne škole za decu sa posebnim potrebama nisam ni slutio koga ću u njoj upoznati i što ću spoznati. Spoznao sam ljubav i smisao postojanja.
Doveo me dobri duh ustanove i grada Koprivnice , gospodin profesor Petar Ivegeš. Divna duša koja nas je nažalost napustila pre godinu dana.
Prvo što sam pitao bilo je: Zar u ovoj baraci boravi neko?
Profesor mi je odgovorio: „Da, dobri naš Toni, ovde borave, druže se i odgajaju se posebna deca !!“- napisao je između ostalog Cetinski.

Kad sam, te sad već davne 1997. godine ušao u blatnjavo dvorište te drvene i trusne škole za djecu sa posebnim potrebama…

Gepostet von Toni Cetinski am Sonntag, 4. November 2018

Izvor Svetpoznatih.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More