“Kakav LUD DAN”! Bračni par iz Londona putuje po Srbiji autobusom, otkrili sve “čari” ovakvog putovanja! (VIDEO)

Oni su proveravali koliko je SRBIJA bezbedna za strance, evo šta kažu a jedna stvar im je baš bila stresna!

Foto: youtube/printscreen
239

Par iz Londona, Moli i Met, žive neobičnim životom, putujući svetom uspevaju da zarade, ali i posete i dožive nove gradove, države i kulture. Svoje avanture beleže okom kamere i dele ih sa pratiocima na Jutjubu i neočekivano, odmah posle posete Maldivima, odlučili su da posete i našu zemlju.

Prvo su u martu boravili u Beogradu i odlučili da otkriju sve o srpskoj hrani, rakiji i istorijskim znamenitostima, a kako im se naša zemlja dopala, posetili su i druge gradove. Putem Sremskih Karlovaca, Novog Sada, Subotice i Sombora uspeli su malo bolje da upoznaju sever Srbije i oduševljeni onim na šta su naišli, pala je odluka da produže na jug, sve do Niša i Leskovca i provere koliko je naša zemlja bezbedna za strane turiste, piše “Blic”.

Uključivši kameru još u smeštaju u Somboru, odakle su preko Beograda namerili da putuju do Niša, odmah su saopštili svojim pratiocima važnu stvar, na koju smo mi, čini se, navikli.

– Videli smo Beograd i sever Srbije, sada je vreme da idemo na jug – u Niš. Da vam kažem jednu stvar, ovde uvek morate da pozovete autobusku stanicu i proverite red vožnje – rekao je Met.

Iako svestan toga, dobio je pogrešne informacije, pa nisu mogli da krenu autobusom kojim su planirali, već tek sat kasnije. Sledeće javljanje bilo je sa beogradske autobuske stanice, odakle se Moli požalila koliko je stresno u jednom danu putovati sa severa na sam jug zemlje i iako je istakla da joj se putovanje autobusom po Srbiji inače čini veoma lagano, u pandemiji je ipak otežano, te je potrebno po nekoliko puta pratiti red vožnje.

Nakon presedanja u Beogradu i još nekoliko sati do Niša, par je konačno stigao u smeštaj i odlučio da otkrije koliko je Srbija zapravo bezbedna za strance.

– Kakav lud dan! Posle skoro 13 sati putovanja, stigli smo u našu sobu. Ima jedna dobra stvar u vezi sa Srbijom, rekla bih da izuzetno sigurna i ako bih morala sama da putujem, osećala bih se ekstremno bezbedno na stanicama i u javnom prevozu, zbog čega me jako raduje obilazak ovog dela Srbije – zaključila je Moli.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More