Poznati glumac o Srbima: Naš narod je sulud, a iz te suludosti izlazi duhovitost…Nas više u glavi, pa kad se mi dogovorimo, sve ispadne kako treba

Foto: Printscreen Youtube
136

Jutjub platforma omogućila je svima da svoje sadržaje objavljuju na njoj.

Međutim, nije svaki sadržaj kvalitetan i vredan pažnje.

Ipak, dobar humor, skečevi i obrađivanje tema, koje retko kome padnu na pamet, publika lako prepozna. Tako je prepoznala i Miloša Milakovića, glumca komičara i autora jutjub kanala.

Svetska filmska zvezda Rade Šerbedžija gost FEST-a: Problem je što taj virus utiče i na psihu! Završićemo svi po psihijatrijskim bolnicama

Sa ekspanzijom internet sveta, pojavile su se nove mogućnosti prikazavanja kvalitetnih i zanimljivih sadržaja, međutim, prema rečima glumca Miloša Milakovića, sve više su prisutniji oni “glupi” sadržaji.

Lični jutjub kanal, koji je proistekao iz prvobitnog humorističnog kanala “Dnevnjak”, predstavlja saradnju, kako glumac duhovito izjavljuje:

“Nas više u glavi, pa kad se mi dogovorimo, sve ispadne kako treba”.

Sa pojavom pandemije koronavirusa, može se reći da je naglo porasla i njegova popularnost, zahvaljujući prepoznatljivom intervju sa prodavačicom iz kineske radnje. Naime, u razgovoru sa mladim glumcem Milakovićem, prodavačica objašnjava probleme sa kojima se susreće u razgovoru sa kupcima. Sam problem prodavačice predstavljen je kroz komičan dijalog između Miloša i nje.

Inspiraciju za jutjub kanal nalazi svugde, ali najviše je crpi iz suludosti i duhovitosti našeg naroda.

“Naš narod je sulud, a iz te suludosti izlazi duhovitost. Sa našim narodom nikad nije dosta, sami sebi smo inspiracija”, priča glumac za TV Prvu.

Za sami kraj, glumac poručuje:

“Držite se ljudi, veliko je ludilo, ne znamo gde ćemo stići”.

Izvor B92

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More