Užas u ITALIJI: SRPKINJU (22) namamili brakom i sa 400 evra pa je mučili, izgladnjivali i terali da se PROSTITUIŠE, naivna devojka NASELA!

Evo kako se spasila PAKLA: Mučitelji mislili da ima KORONU, a ona danima pila DETERDŽENT!

Foto: Unsplash/ John Sherbourne
15,796

Srpsku državljanku (22), namamio je u Italiju mladić koji joj je poslao 400 evra za put i obećao brak, a po njenom dolasku u ovu državu nju su izgladnjivali, tukli, terali da prosi i da se prostituiše.

Policija iz Bolonje saopštila je na konferenciji za novinare da je devojka bila primoravana na prostituciju, mučena i izgladnjivana, i da se spasla tako što je popila deterdžent zbog čega je završila u bolnici, gde je otkrila svoj slučaj, prenosi “Blic”.

Mladić koga je srpska državljanka upoznala preko Fejsbuka obećao joj je brak a kako se devojka nalazila u jako lošoj materijalnoj situaciji nije mnogo razmišljala o ovom pozivu. Kako dalje prenose Italijanski mediji, po njenom dolasku u Pjanoro Vekio kod Bolonje, njegova porodica ju je zarobila i terala da se prostituiše.

Nesrećnoj devojci je rečeno da mora da “odradi” 400 evra, koliko joj je lažni mladoženja poslao da bi doputovala u Italiju. Držana je zatvorena, uz stalni nadzor. Davali su joj jedan obrok dnevno, zbog čega je u bolnici stigla sa 45 kilograma. Kako je rekla oni su je sve vreme tukli, terali da prosi i da se prostituiše.

– Devojka se na kraju otrovala da bi pobegla. Pila je deterdžent danima što je prouzrokovalo visoku temperaturu pa su njeni mučitelji pomislili da ima koronu. U bolnici je ispričala šta je proživela a njeni mučitelji su odmah uhapšeni – rekla je zamenica asistenta komesara bolonjske policije, Elena Jolanda Čeria.

Uhapšeno je četvoro članova te porodice, majka, otac i dva sina. Terete se za kidnapovanje, neovlašćeno zatvaranje, primoravanje na prosjačenje i prostituciju.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More