Gejtsovi se razvode zbog EPSTAJNA?! Bilovo prijateljstvo sa bogatim pedofilom i dalje progoni MELINDU!

Supruga milijardera bila besna zbog njihovog odnosa!

Foto: youtube/printscreen
205

Melinda Gejts srela se sa milijarderom pedofilom Džefrijem Epstajnom dok je bila sa suprugom Bilom u Njujorku i ubrzo nakon toga je rekla da je bila besna zbog njihovog odnosa, rekli su “Dejli bistu” izvori upoznati sa situacijom.

Bil i Melinda Gejts, koji su nedavno objavili da se razvode, navodno su dugo bili u lošim odnosima zbog Epstajna, prenosi “Blic”.

Prethodno nepoznat sastanak dogodio se u Epstajnovoj vili u Njujorku u septembru 2013, istog dana kad su Gejtsovi primili nagradu za javnu službu Lasker-Blumberg u hotelu “Pjer” i fotografisali se pored tadašnjeg gradonačelnika Majka Blumberga.

Taj susret pokazao se kao tačka prekretnica u Gejtsovom odnosu sa Epstajnom, tvrde izvori “Dejli bist”. Navodi se da je Melinda, od koje se Bil razvodi nakon skoro tri decenije braka, ispričala prijateljima koliko joj je bilo neprijatno u društvu bogatog pedofila i koliko je želela da nema ništa sa tim čovekom.

Gejtsovo prijateljstvo sa Epstajnom – koji je umro u zatvoru 2019. čekajući suđenje zbog podvođenja maloletnica – i dalje proganja Melindu, istakli su izvori.

Predstavnik Bila i Melinde Gejts nije se oglasio komentarom nakon ovih navoda.

O Gejtsovim vezama sa Epstajnom prvi put je izvešteno krajem 2019, nakon Epstajnove smrti. Odnos između dva milijardera je navodno zahladneo već 2014, a Epstajn se kasnije požalio da je Gejts naprasno prestao da priča sa njim.

Bil i Melinda Gejst nisu objavili šta je izrok njihovog razvoda, a pojedini mediji navode da su odnosi između njih već duže vreme loši.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More