Uhapšeni organizatori ilegalnih auto-trka u Švajcarskoj: Među njima ima i DRŽAVLJANA SRBIJE

Foto: Printscreen Youtube
76

Kako je saopšteno, zbog ilegalnog organizovanja auto-trka, policija u Švajcarskoj uhapsila je jedanaest muškaraca i jednu ženu. Prema informacijama, među njima se nalaze i državljani Republike Srbije.

Kako se navodi, uhapšeni imaju između 24 i 40 godina, a među njima ima i državljana Švajcarske, Italije, Makedonije, Srbije i BiH.

– Ova grupa je na kantonalnim putevima na kojima je ograničenje brzine 80km/h organizovala trke na kojima su se kola kretala čak do 200 kilometara na sat, a na auto-putu i 287 km/h. U te svrhe korišćeni su sportski automobili koji su bili dodatno dorađeni da razvijaju izuzetne brzine – navode mediji.

Policijska akija započela je još pre dve godine.

– Tada se pojavila informacija da se ove trke odvijaju oko Sent Galena, pa je uhapšen 21 vozač. Pronađeni su tragovi koji su policiju odveli i do ciriške grupe, koja je sada pala – pišu mediji. Švajcarske vlasti zaplenile su automobile korišćene u trkama.

Četiri osobe ostale su u pritvoru.

Izvor Espreso
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More