“Došla si iz daleke zemlje i SAOSEĆAŠ”! Afrikanka peva o JUNACIMA sa KOŠARA, da se naježiš! (VIDEO)

"Pevam je za SRBE", rekla je Patriša i oduševila fanove svojim glasom i odlukom da otpeva baš ovu pesmu!

Foto: youtube/printscreen
43

Patrišu Kaundu (21) iz Zambije korisnici Jutjuba prozvali su polu Srpkinjom, jer osim što naš jezik govori skoro kao maternji i iako nikada nije bila u Srbiji, na svoj kanal neretko postavlja video snimke u kojima peva srpske izvorne pesme.

Tako se među njima našla i pesma “Junaci sa Košara”, koja je oduševila njene pratioce, a pohvale u komentarima koje su ostavljali mahom ljudi sa ovih prostora ne prestaju da stižu, piše “Blic”.

“Čula sam ovu pesmu od Ivane i Isidore Santrač i odlučila sam da je otpevam za Srbe, nadam se da će vam se dopasti. Šaljem vam ljubav iz Zambije”, napisala je Patriša i zapevala poznate stihove posvećene našim kosovskim herojima.

Osim oduševljenja što je izabrala baš ovu pesmu i što se interesuje za našu istoriju, kulturu i nasleđe, pratioce je iznenadila i svojim vokalnim sposobnostima, pa su pristigli i zahtevi da otpeva još neku našu pesmu.

“Bravo devojko i veliko hvala”, “Sad si Srpkinja”, “Divna si, sa toliko duše i osećaja pevaš našu istoriju. Došla si iz daleke zemlje i saosećaš, a mnogi su je zavoravili. Svaka ti čast”, nizali su se komentari podrške.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More