PANDEMIJA ISPRAZNILA TRŽNE CENTRE: Čuveni brend Viktorija Sikret pred kolapsom

Foto: Printscreen Youtube
121

Godinu dana nakon što se sporazum o prodaji Viktorija Sikreta raspao, jer je pandemija ispraznila tržne centre širom zemlje, čuveni modni brend poznat po donjem vešu, bio je prisiljen da zatvori svoje prodavnice i obustavi dalju prodaju.

Odlukom objavljenom danas, brend se razdvaja na dve nezavisne kompanije kojima se trguje u javnosti, prenosi AP.

Tri srpska brenda biće zaštićena u Evropskoj uniji (FOTO)

 

U međuvremenu, akcije kompanije su pale za 3,3 odsto pre nego što se danas otvorilo tržište.

Kako se navodi, brend naširoko poznat ovog puta nije uspeo da zadovolji žene, koje su se sve više okretale udobnijim varijantama, posebno tokom pandemije kada su većinu vremena provodile kod kuće.

Brend je osnovao pokojni Roj Larson Rejmond krajem 1970, a sredinom devedesetih Viktorija Sikret osvaja tržište spektakularnim televizijskim performansom koji uključuje super modele, modu, muziku i lepotu.

Nakon što je prošlogodišnja revija otkazana zboj posledica pandemije,i prodaja je naglo opala, a istovremeno ojačala je konkurencija koja se više usredsredila na fit i udobnost, nudeći više mogućnosti za raličite tipove tela.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More