Slavna ITALIJANSKA GLUMICA, Monika Beluči ima poseban zahtev za Slobodu: Dolazi joj u goste i u Srbiji je čekaju ćevapi i šljivovica

Monika Beluči dolazi u goste kod Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića!

Foto: youtube K1/printscreen
91

Glumica Monika Beluči navodno će uskoro doći na odmor u Čortanovce, kod svojih prijatelja Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića.

Monika je izazila želju da ode i u Trebinje, gde su ona i Sloboda snimale neke kadrove filma “Na mlečnom putu”, kada su se upoznale i sprijateljile, piše “Informer”.

– Monika je rado prihvatila Slobodin poziv da je poseti u njenoj kući na obali Dunava u Čortanovcima. Rekla je da će doći u Srbiju čim joj to obaveze dozvole, ali Bobi je pomenula da bi rado otišla i u Trebinje, gde su zajedno snimale neke kadrove filma “Na mlečnom putu” – rekao je izvor.

– Sloboda je obećala da će joj ispuniti želju, pogotovo što i sama voli da ode u Trebinje. Ukoliko Monika bude mogla da ostane desetak dana, Sloboda će joj pokazati i brojne znamenitosti Beograda – ispričao je izvor.

Anastasija otkrila da li se meša Ceci u ljubav: Nakon promene imidža pevačici je dečko rekao ovo

– Planira da je odvede i na Kalemegdansku tvrđavu, ali i u Skadarliju. Upoznaće je i sa čarima domaće kuhinje, a na meniju će biti neizostavni ćevapi i šljivovica. Sloboda želi da Monika iz Srbije ode puna lepih utisaka – zaključio je izvor za Informer.

Monika i Sloboda su se upoznale dok su snimale film “Na mlečnom putu” Emira Kusturice 2014. godine, i od tada su u stalnom kontaktu.

– Često se dopisuju preko društvenih mreža i komentarišu jedna drugoj objave na Instagramu. Moniki su se Beograd i Srbija baš dopali, pa je nedavno rekla Bobi kako bi volela da ponovo dođe. Tada joj je Slobboda predložila da odmor provede kod nje i Vojina u Šortanovicima, gde imaju vikendicu – otkriva Informer i dodaje da je ona ponudu oberučke prihvatila.

– Nas dve smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke – rekla je Sloboda jednom prilikom o Moniki Beluči.

Izvor Informer
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More