Viz Er objavio raspored letova iz Srbije za 2022. godinu: Ovo su destinacije na koje će građani Srbije moći da putuju po POVOLJNIM CENAMA!

Do EVROPSKIH GRADOVA uz POVOLJNE CENE!

Foto: PixaBay
66

Evropska avio-kompanija Viz Er (Wizz Air) objavila je raspored letova za leto 2022. godine iz Srbije.

Tokom prve dve nedelje članovi Viz kluba popusta će imati priliku da rezervišu karte za uzbudljive destinacije po atraktivno niskim cenama na sajtu ove avio-kompanije ili preko viz mobilne aplikacije pre nego što raspored postane dostupan svim putnicima, prenosi “Telegraf”.

– Uprkos izazovima koje je donela pandemija kovida -19, Viz Er nastavlja da proširuje mrežu avio-linija kako bi svi putnici mogli da pronađu omiljeno mesto koje žele da posete. Viz Er je i dalje posvećen ponudi pristupačnih cena avio-karata za brojne putnike i u ovom neizvesnom vremenu – navedeno je u saopštenju ove kompanije.

Novim rasporedom letova ove niskotarifne kompanije za leto 2022. godine, građani Srbije će moći po povoljnim cenama da posete zapadnoevropske destinacije kao što su Francuska (Aerodrom Pariz Bove), Nemačka (Dortmund) ili Holandija (Ajnhoven).

Za one koji žele da uživaju u nordijskoj prirodi, severnim svetlima i ponoćnom suncu tokom leta, Viz Er je obezbedio letove iz Beograda za Švedsku (Malme) i Norvešku (aerodrom Sanderfjord u blizini Osla).

Za leto i godišnje odmore 2022. godine ova kompanija ponudila je i letove za Krit, Santorini, Larnaku na Kipru, kao i Maltu.

Kako navode u saopštenju Viz Era, od početka pandemije sprovode i dodatne higijenske mere koje podrazumevaju fizičku distancu tokom ukrcavanja i unapređenu čistoću u avionu.

– U okviru mera zaštite zdravlja putnika i posade, putnici bi trebalo da se čekiraju i obave sve kupovine onlajn, uključujući plaćanje za dodatni prtljag, kako bi se smanjila nepotrebna interakcija na aerodromu – naveli su iz Viz Era.

Preporuka kompanije je da u cilju sprečavanja širenja moguće infekcije, putnici poštuju nova pravila fizičke distance tokom ukrcavanja i iskrcavanja.

U ovim neizvesnim vremenima putnicima, kako navode, nude različite alate i usluge za planiranje bezbednog i udobnog putovanja. Posebno preporučuju da koriste uslugu Viz Fleks za kupovinu karata u cilju dodatne zaštite.

– Odabirom ove usluge putnici mogu da otkažu let najkasnije 3 sata pre poletanja bez ikakvih troškova i dobiju nazad 100 odsto cene karte čiji iznos se odmah prebacuje na kredit koji imaju kod avio-kompanije- nevedeno je u saopštenju.

Kako su istakli, postoji mogućnost promene datuma putovanja, kao i linije i to neograničen broj puta. Pored toga, Viz Er je nedavno predstavio svog četbota Ameliju, koja putnicima omogućava da lako dođu do informacija u vezi sa letovima.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More