Bura u italijanskim medijima zbog vakcinacije milionera u Beogradu

Foto: INstagram/printscreen
120

Popularni italijanski milioner i “miljenik žena”, Đanluka Vaki (52), vakcinisao se juče u Srbiji, na Beogradskom sajmu, a povodom toga se podigla prašina i u Italiji gde su njihovi mediji preneli ovu vest. Srbija je ponovo postala glavna tema u svetskim medijima.

Naime, oni prenose da je turizam sa vakcinama, sada postala stvarnost, a za Srbiju rekli da pripada onim zemljama koje su otvorile svoje kapacitete vakcina protiv korone za strance koji traže vakcine.

Italijan probao na sebi da li radi vakcina turizam za Srbiju pa napravio putni aranžman! Telefoni se usijali

Oni takođe prenose i kako se od 11. januara u Srbiji sprovodila procedura, gde bio dovoljan jednostavan klik na Portalu eUprave, popunjavanje formulara i avion za Beograd.

Dodali su  i da on očigledno nema šta da krije pošto je ovaj podatak Đanluka na Instagramu objavio bez previše oklevanja.

Italijanski plejboj vakcinisan u Beogradu, pomogao mu beogradski biznismen, evo šta je rekao po povratku u zemlju (FOTO, VIDEO)

Tokom povratnog leta za Bolonju, avionom, milioner se zahvalio Srbiji na prilici, izrazivši veliku radost i poštovanje prema centru koji ih je dočekao.

Foto: Instagram/printscreen

Bila je to prva doza za njega i za njegovu partnerku Šeron Fonseka, koja će se morati vratiti za nekoliko nedelja za drugu i poslednju.

Italijanski mediji takođe ističu da je Srbija u svetu poznata kao lider po spremnosti u borbi protiv korona virusa, a stranci neretko dolaze u Srbiju zbog vakcinacije koja kod njih uglavnom nije moguća. Đanluki je beogradski biznismen Andreja Kesić pomogao da dođe u Beograd na vakcinaciju.

 

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More