“U njoj nema nimalo ZLA”, ujak Kejt Midlton brani rođaku: Jedina koja je imala ispad je MEGAN! (FOTO, VIDEO)

Meganin intervju koji je dala Opri Vinfri izazvao veliku buru u javnosti, KEJT se nije oglasila ali je zato u njenu odbranu stala cela njena porodica!

Foto: youtube/printscreen
274

Supruga princa Harija, Megan Markl (39) nedavno je u šokantnom intervjuu kod Opre Vinfri (67) potvrdila priče o svađi uoči venčanja između nje i Kejt Midlton (39).

Naime, s obzirom da se nakon intervjua vojvotkinja od Kembridža nije oglasila o spornoj situaciji, u njenu obranu stali su članovi njene porodice.

Naime, verzija Meganine priče je kako je Kejt imala ispad uoči venčanja jer nije bila zadovoljna haljinom koju je trebalo da nosi njena ćerka Šarlot.

Foto: youtube/printscreen

Prema rečima supruge princa Harija, Kejt joj je zbog svoje reakcije izmamila suze na oči ali, samo nekoliko dana kasnije joj se izvinila i donela joj pismo i cveće.

Anastasija otkrila da li se meša Ceci u ljubav: Nakon promene imidža pevačici je dečko rekao ovo

S obzirom na to da je ova situacija šokirala javnost, uz drugi niz detalja koje je u intervjuu iznela Megan Markl, priču o svađi je odlučila javno da komentariše i porodica Kejt Midlton, odnosno njen ujak Grej Goldsmit koji je stao u obranu sestričine.

On je naime uveren, kao i ostatak porodice da vojvotkinja nije kriva za nesuglasice o kojima se pisalo, stoga je odlučio da kaže stranu priče iza koje stoji porodica Midlton.

– Kejt znam od rođenja i kod nje nema nimalo zla. To jednostavno nije u njenoj prirodi. Još je lepša iznutra nego spolja. Siguran sam kako je jedina osoba koja je u ovoj priči imala ispad bila Megan, a ne Kejt koja je divna osoba i nikada nikome nije uradila ništa loše – zaključio je za britanske medije ujak Kejt Midlton.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More