Melinda je sve znala! “Bil je bio RAZUZDAN i RASKALAŠAN, posećivao i STRIPTIZ KLUBOVE, a plesačice mu dolazile i u DOM!

Razotkriveni MRAČNI DETALJI intimnog Gejtsovog života!

Foto: youtube/ printscreen
384

Malo ko bi pretpostavio da američki milijader Bil Gejts krije razuzdanu mladost, no njegov biograf Džejms Volas tvrdi baš to – da je pre braka sa Melindom imao prilično raskalašna iskustva, te da je uživao u ludim žurkama.

Naime, novinar Džejms Volas (74) tokom 90-ih je napisao dve knjige o osnivaču Majkrosofta, a ovo štivo je dragocen uvid u privatan Gejtsov život o kome on danas gotovo nikada ne priča. Izmešu ostalog, Volas je u tim knjigama otkrio i da poznati milijarder nije bio imun na bludne zabave, te da je umeo da iste organizuje i to sa golišavim striptizetama, prenosi “Blic Žena”.

Foto: Youtube/printscreen

“U tom periodu puno klinaca iz “Majkrosofta” bili su mladići koji po dva, tri dana nisu skidali majice sa flekama od pice dok su razvijali neki softver. Organizovali su prilično lude zabave, išli su po klubovima i tražili striptizete koje su dovodili u Bilov dom. On tada nije bio nevinašce ili nekakav štreberčić. Imao je život”, rekao je ovaj novinar u intervjuu za “Daily Mail”.

Druga Džejmsova knjiga o Gejtsu “Overdrive: Bill Gates and the Race to Control Cyberspace” koja je svetlost dana ugledala 1997. sadrži i detaljne opise navodnih golišavih partija na Gejtsovom imanju Laurelhurst u državi Vašington. Ovaj autor ističe da mediji nisu objavljivali vesti o ovim zabavama jer su želeli dobar protok vesti o poslovnim potezima ovog preduzetnika.

On tvrdi da je Gejts rado posećivao striptiz klubove i da je unajmljivao plesačice da dođu u njegov dom, a potom bi zajedno skakali goli u njegov bazen i zabavljali se do sitnih sati. Dodaje i da je ovakvo ponašanje i te kako ostavilo traga na njegov odnos sa Melindom.

Foto: Tanjug (AP Photo/Gazi Sarwar, File)

“Iako je Gejts počeo da se zabvalja sa Melindom još 1988. godine, još neko vreme flertovao je sa drugim ženama, pogotovo kada je bio na službenom putu. Redovno se udvarao novinarkama koje su pratile poslovanje “Majkrosoft”. Bilo je opšte poznato da je ženskaroš, iako se o tome malo pisalo, jer su Gejts i “Majkrosoft” bili nepresušan izvor informacija i dobrih priča za novinare poput “New York Times” i niko nije želeo da se sa tim prestane. Melinda je sve to odlično znala, njihova veza bila je puna uspona i padova. U jednom trenutku prekinuli su vezu na godinu dana, navodno jer on nije želeo da se obaveže. Kada su se 1992. opet zbližili, njihova je veza bila čvršća nego ikada”, ispričao je Volas.

Ovakve navode potvrdio je i Ver Raburn, dugogodišnji Gejtsov prijatelj i bivši izvršni direktor. On je za “Daily Mail” potvrdio da je Bil uživao u organizovanju zabava i da u početku veze nije bio veran Melindi.

“Nije to ništa posebno – biti go u bazenu. Postoji razlika između kupanja u bazenu sa gomilom drugih ljudi i biti go u bazenu s drugom osobom, ili biti u krevetu s drugom osobom”, rekao je.

Raburn je dodao i da Bil nije bio neveran Melindi nakon njihovog venčanja 1994, kao i da se par poslednjih godina udaljio, te da su se razilazili kada je reč o radu Fondacije Bil i Melinda Gejts.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More