Francuska: Otvaraju se terase kafića i restorana. Upotreba toaleta u lokalima još uvek pod znakom pitanja?!

foto: Printscreen Youtube
217

Bašte kafića biće otvorene od 19. maja, međutim, postavlja se pitanje da li će gosti objekta moći da uđu u lokal kako bi otišli do toaleta? Bruno Le Maire, ministar ekonomije i finansija uverava da će se razjasniti situacija oko ulaska toaletima restorana i kafića, ali smatra da će to biti odobreno, prenosi BFMTV.

Postepenim izaskom iz krize najavljeno je i otvaranje barova, kafića i restorana od 19. maja koji će moći ponovo da otvore svoje terase pod uslovom da se poštuju određena pravila: limit od 50% kapaciteta, pogodnost za male otvorene prostore gde ova odluka neće važiti, i stolovi do šest osoba maksimum. Problem je što protokol zahteva od vlasnika restorana da ne dočekuju nijednog gosta u unutrašnjosti svojih lokala.

Francuska predstavnica EVROVIZIJE sa ponosom o SRPSKIM KORENIMA: Hoće li jedna SRPKINJA doneti Francuskoj pobedu na ovom takmičenju?! (VIDEO)

 

Ministar ekonomije Bruno Le Maire rekao je za CNews-u da bi ulazak u unutrašnjost objekta za odlazak u toalet verovatno biti dozvoljen.

“Daćemo pojašnjenja, ali mislim da će biti odobreno, da”, oklevao u odgovoru na pitanje ministar ekonomije.

Veliki broj ugostitelja se sprema za otvaranje terasa zauzimajući trotoare. Ono što ostaje da se utvrdi, kakva će pravila biti uvedena ako bi neko morao da uđe u objekat da bi koristio toalet.

Izvor ssup.fr
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More