TRAGEDIJA U GLAVNOM GRADU AUSTRIJE: Srpkinja iz Trstenika ubijena u Beču, suprug uhapšen!

foto: Printscreen Youtube
2,130

Telo ubijene Srpkinje Suzane S. (36) nađeno je sinoć u stanu u Beču, gde je živela sa svojim suprugom i šestogodišnjim sinom, preneli su austrijski mediji.

Prema nezvaničnim informacijama ubijena žena, poreklom je iz Trstenika.

S tim u vezi je policija privremeno uhapsila njenog supruga, 44-godišnjeg srpskog državljanina.

Tuga do neba: SRPKINJA iz BEČA sahranjena u belom kovčegu, na sahrani bila i SESTRA UBICE!

Telo žene imalo je povrede u predelu vrata i policija je pretpostavila da se radi o ubistvu, pa je dala nalog za izvršenje obdukcije i hapšenja muža. Uhapšeni suprug do sada nije bio poznat policiji.

Inače on je bio taj koji je pozvao hitnu pomoć i tako “dozvao” i čuvare reda. Zamolio je u ranim jutarnjim satima suseda da zove hitnu pomoć, a nakon što je ustanovljena smrt žene policija je pokrenula istragu.

Komšije kažu da se iz stana Suzane i Nenada S. nikada nije čula svađa i svi pamte porodicu po dobroti, prenose austrijski mediji.

“To je bila jedna veoma prijatna porodica. Oboje su se mnogo brinuli o zajedničkom dečaku. Nedavno je porodica imala tragediju. Nenadovi roditelji su, jedno za drugim, preminuli usled korone”, kaže sused Ibrahim B.

Nakon obdukcije policija je danas, po nalogu tužilaštva, iz pritvora pustila Nenada. Obdukcija nije mogla da potvrdi, niti da odbaci da je Suzana ubijena, zbog čega je policija nastavila istragu u ovom slučaju.

Izvor Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More