“Prekinuću taj ciklus BOLA”! Princ Hari ŠOKIRAO, u novom intervju otkrio porodične detalje, pomenuo i KRALJICU! (FOTO)

U kakvom je okruženju odrastao princ HARI?! Izneo je ŠOKANTNE DETALJE: Moj otac je patio zbog vaspitnih metoda KRALJICE i Filipa!

Foto: Tanjug (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
207

Princ Hari gostovao je u popularnom podkastu Armchair Expert čiji je voditelj holivudski glumac Deks Šeperd u kojem je otkrio dosad nepoznate detalje iz života.

Život u kraljevskoj porodici uporedio je sa životom Trumana Burbenka, glavnog lika poznatog filma The Truman show, kojeg kamere u stopu prate od rođenja, a njegov život milioni gledalaca prate u rijalitiju, piše “Stil.kurir.rs”.

Foto: Tanjug (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

“Kada je Megan prvi put došla u London, dogovorili smo susret u supermarketu u Londonu. Pretvarali smo se da se ne poznajemo, slali smo poruke jedno drugome. Ljudi su me posmatrali, upućivali mi čudne poglede, dolazili do mene da me pozdrave. Na glavi sam imao kačket, gledao u pod i pokušavao da budem neprimetan”, rekao je princ Hari.

Svoj život opisao je kao kombinaciju Truman Show-a i zoološkog vrta. Priznao je kako je osećao da se nikada nije uklopio u kraljevsku porodicu i da se često osećao bespomoćno.

“To je posao, zar ne? Nabacite osmeh i gurate dalje. Imao sam 20 i nešto godina kada sam razmišljao da ne želim taj posao, da ne želim biti ovde. Ne želim raditi to. Pogledajte šta je to učinilo mojoj majci. Kako ću se ikada skrasiti i imati porodicu, ako znam da će se to opet dogoditi”, rekao je Hari priznajući da je tada imao psihičku krizu jer nije preboleo smrt voljene majke.

Foto: PrintScreen/YouTube

“Video sam kako to izgleda iza kulisa, znao sam kako cela stvar funkcioniše i nisam želeo da budem deo toga, rekao je.

Godine 2014. pokrenuo je sportski događaj Invictus Games i shvatio da je pomažući drugima pomogao sebi.

Hari je takođe otkrio da ga je Megan podstakla da potraži pomoć psihoterapeuta jer je stalno bio ljut zbog konstantnog i agresivnog uplitanja medija u njegov život.

Foto: Tanjug (Simon Dawson/Pool via AP, File)

“Kada sam počeo da idem na terapiju činilo se kao da je balon pukao. Izvukao sam glavu iz peska, dobro je protresao i shvatio da sam na privilegovanom položaju, da prestanem da se žalim i da prestanem da razmišljam da želim nešto drugačije. Shvatio sam da moram primeniti stvari jer ne mogu izaći. Zapitao se kako da učinim stvari drugačijima, kako učiniti majku ponosnom i iskoristiti platformu da napravim stvarne promene”, rekao je.

U intervju je Hari spomenuo i oca, princa Čarlsa rekavši da je “patio” zbog vaspitnih metoda princa Filipa i kraljice Elizabete. Rekao je da se princ od Velsa ponašao prema njemu onako kako su se odnosili prema njemu, nazivajući to genetskim bolom.

“Ne bi trebalo nikoga da krivimo niti upiremo prstom u nekoga, ali kada je reč o roditeljstvu, ako sam doživeo neki oblik bola ili patnje zbog bola koju su pretrpeli moj otac ili moji roditelji, ja ću se pobrinuti da prekinem taj ciklus tako da ga ne bih dalje prenosio, rekao je.

Princ Hari, koji očekuje ćerku sa suprugom Megan i koji je već otac njihovog sina Arčija, opisao je svoj život kao “kombinaciju Trumanovog šoua i boravka u zoološkom vrtu”, prenosi “Tanjug”.

“Mnogo je genetskog bola i patnje koji se ionako prenose, te bismo mi kao roditelji trebali učiniti najviše što možemo da pokušamo i da kažemo: ”Znate šta, to mi se dogodilo, postaraću se da se to tebi na dogodi.”

Dodao je da je samo u jednom trenutku počeo da “sklapa kockice” i da uviđa ga je njegov otac tretirao na isti način na koji je on tretiran, nakon čega se zapitao “kako to mogu da promenim kada je reč o mojoj deci?”.

Vojvoda je rekao da preseljenje njegove porodice u SAD nije bio deo plana, ali “ponekad morate da donosite odluke i porodicu stavljate na prvo mesto”, kao i mentalno zdravlje.

Govoreći o životu u Los Anđelesu, u Kaliforniji, rekao je da se sada oseća drugačije, jer se može kretati slobodnije.

“Mogu staviti Arčija na zadnji deo mog bicikla, što nikad ne bih imao priliku da učinim”, rekao je Hari.

Izvor Tanjug Still.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More