Tresu ih SKANDALI i po odlasku iz BELE KUĆE: Evo ko je od TRAMPOVIH bio u ljubavnoj vezi sa agentima tajne službe! (FOTO)

"Samo TRAČ"?! Novi SKANDAL trese PORODICU TRAMP!

Foto: Tanjug (AP Photo/Jacquelyn Martin, File)
539

Nagrađivana novinarka Karol Leonig u svojoj knjizi, koja izlazi 18. maja, je napisala da su Tifani i Vanesa Tramp imale afere s agentima tajne službe.

Porodicu Tramp ne zaobilaze skandali ni nakon što je Donald napustio Belu kuću, a za to je zaslužna novinarka Vašington posta Karol Leonig koja je nagrađena i nagradom Pulicer, piše “Stil.kurir.rs”.

Naime, Karol je napisala knjigu “Zero Fail: The Rise and Fall of the Secret Service” koja bi uskoro trebala izaći i u njoj se spominju Trampova najmlađa ćerka Tifani (27) i bivša supruga njegovog sina Donalda Trampa Juniora, Vanesa(47).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

Leonig tvrdi da su obe bile u neprimerenim odnosima sa članovima bezbednosnih službi. Knjiga bi trebala izaći 18. maja, Gardian i Vašington post već imaju kopije i pišu da je Vanesa započela vezu s jednim od agenata koji je bio dodeljen njenoj porodici.

Nije poznato kada je to započelo, ali zna se da je ona tražila razvod od Donalda Juniora u martu 2018. Ipak, Karol piše da nije bilo nikakvih profesionalnih posledica za agenta jer Vanesa u to vreme nije bila pod zaštitom agencije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

Izvor je svojevremeno za People rekao da to nije uticalo na brak para jer su bili u lošim odnosima i pre nego što je Donald Tramp postao američki predsednik.

Leonig je napisala da je Tifani započela vezu s tajnim agentom nakon što je provodila sve više vremena s njim nasamo. To je zabrinulo ljude u agenciji jer im se nije sviđalo koliko se zbližila s visokim, zgodnim članom osiguranja.

Agent je prebačen na drugi zadatak, no on i Tifani su tvrdili da nisu bili u neprimerenom odnosu.

“Američka tajna služba je svesna knjige koja prikazuje prošle izazove koje je agencija prevazišla i evoluirala iz njih. Sada i kroz 156 godina svoje istorije, vešta radna snaga agencije je posvećena uspešnom izvršenju svojih misija”, rekao je predstavnik tajne službe.

Tifanin predstavnik za štampu je rekao da je njen odnos s tajnom službom bio potpuno profesionalan i da su ove tvrdnje samo trač.

Izvor Stil.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More