“Živeli odvojenim ŽIVOTIMA”, Bil GEJTS se poverio prijateljima, evo šta je falilo u braku sa MELINDOM!

Melinda Gejts će posle razvoda biti jedna od najbogatijih žena na svetu!

Foto: youtube/printscreen
293

Bil Gejts, suosnivač kompanije “Microsoft” i jedan od najbogatijih ljudi na svetu, je rekao prijateljima da u njegovom braku sa Melindom Gejts nije bilo ljubavi. Tvrdi da su živeli potpuno odvojenim životima.

List “New York Post”, pozivajući se na prijatelje sa kojima Gejts igra golf, je objavio da se Bil upravo prijateljima poverio o braku pre nego što je objavio da će se razvesti, prenosi “B92”.

“Bil je razgovarao o tome sa bliskim prijateljima. Rekao im je da je bio u braku u kojem nije bilo ljubavi, da su neko vreme i živeli odvojenim životima”, piše američki list.

Trenutno ovaj multimilijarder vreme provodi igrajući golf u Kaliforniji. Ranije ovog meseca, kada je objavljeno da će se razvesti, poručio je da su on i Melinda shvatili da više ne mogu da funkcionišu kao par. Razvode se nakon 27 godina braka.

U međuvremenu se pojavljuju različite glasine o razlozima razvoda bračnog para koji je bio poznat i po filantropskom radu. Između ostalog, navodi se da je Melinda bila uznemirena zbog Bilovog prijateljstva za pedofilom Jefrijem Epstajnom.

Nakon razvoda, Melinda će biti među najbogatijim ženama sveta. Pretpostavlja se da će posedovati bogatstvo od 73 milijarde dolara.

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More