Kostimi SRPSKIH PREDSTAVNICA na Evroviziji izazvali OPŠTU BURU: Izgledaju li “URAGANKE” kao “bugarske maturantkinje”?! (VIDEO)

Slične kreacije nose i SVETSKE POP DIVE a evo ko stoji iza dizajna kostima za "HURRICANE"!

Foto: youtube/printscreen
332

Trio Hurricane predstavlja Srbiju na Evroviziji, a oko kostima su utisci prilično podeljeni – jedni ih porede s modnim egzibicijama “bugarskih maturantkinja”, dok drugi u toj crnoj čipki i šljokicama vide pravi adut jer znaju ko stoji iza njih.

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić trenutno se u Roterdamu spremaju za nastup na takmičenju za pesmu Evrovizije s pesmom „Loco, loco“, piše portal “Nova.rs”.

U međuvremenu, videli smo da je za taj šou atraktivni trio konačno dobio kostime u kojima im je svakako udobnije nego u onim čuvenim kombinezonima s ogledalima.

Ipak, i ovi su izazvali baš dosta pažnje sa svom tom crnom čipkom i biserima, mrežicama, resama i prorezima.

„Kao bugarske maturantkinje“, smatraju neki.

No, ako bi pogledali malo bolje, shvatili bi da slične kreacije na svojim nastupima nose i svetske pop dive. Poput Madone, na primer, ili Lejdi Gage, Bijonse…

Nismo slučajno tu paralelu povukli – sve te zvezde nosile su kreacije Borisa Kargotića, koji stoji iza kostima Hurricane devojaka.

Dizajnerski profil Borisa Kargotića na prvom mestu uključuje njegov brend „DeMode“, čija je glavna ideja bila da se ženama ponudi efektan nakit, koji svaku ženu pretvara u ikonu stila. Usput se proširio na polje visoke mode, a biseri, kristali, šljokice, staklići ostali nezaobilazni deo odeće koju kreira, čak i patika ili teksas jakni.

Devojke pokazale i kako su uvežbale KOREOGRAFIJU, sve pršti od ENERGIJE!

Grupa “Hurricane” održala je svoju drugu tehničku probu u Areni “Ahoy” u Roterdamu. Naša delegacija je zadovoljna, a svi nedostaci s prve probe korigovani su nakon današnjeg izlaska na binu. Međutim, na video snimku s druge probe pred evrovizijski nastup vidi se da još uvek koreografiju nisu dovele do savršenstva, te svakako verujemo da će do dana nastupa sve biti sasvim “zategnuto”.

Sanja Vučić, Kesnija Knežević i Ivana Nikolić imale su iste kostime kao na prvoj tehničkog probi, s tim da su sve tri ovog puta imale čizme, a jedina upečatljiva razlika koja se mogla uočiti u odnosu na prvi nastup jeste Sanjina frizura – ovog puta nije imala afro-loknice, a prema mišljenju novinara u pres-centru, čini se da je to dobar potez.

Energičan nastup ni sada nije izostao.

Nakon održane probe, usledila je i prva prava pres-konferencija za, za sada, malobrojne novinare. Naime, prisutno je bilo nepunih 100-ak od maksimalno 500 novinara, uglavnom lokalnih, dok je naša redakcija jedina iz Srbije koja je akreditovana. Očekuje se dolazak većeg broja medija iduće nedelje, ali je sva prilika da pandemija koronavirusa, kao i mere prevencije, ostavljaju traga.

Šefica delegacije Anja Rogljić rekla je da su svi nedostaci koji su uočeni nakon prve probe sada popravljeni, te da su zadovoljni nakon pregledanog snimka i onim što im je produkcija omogućila.

Sanja Vučić je naglasila da im je današnji fokus pre svega bio na vokalnom izvođenju koje je, istini za volju, zvučalo perfektno.

Kolege u pres-centru su i ovaj put ocenile nastup Srbije odličnim, te niko ne dovodi u pitanje plasman u finale.

Devojakama sada sledi nekoliko dana odmora, tačnije do srede 19. maja, kada su po rasporedu dve generalne probe – u popodnevnim satima prva (family show), a u večernjim za žiri (jury show), koji će tada i glasati.

 

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More