“Nisam je UBIO”, muž SRPKINJE ubijene u BEČU pušten na slobodu, stigli nalazi OBDUKCIJE ali misteriju SUZANINE smrti ne mogu da REŠE!

Bečka policija pokušava da reši SMRT SRPKINJE u BEČU, ovo su novi detalji ISTRAGE!

Foto: Unsplash
611

Telo Srpkinje Suzane S. (36), poreklom iz Trstenika, pronađeno je u stanu u Beču, a policija nastavlja istragu budući da obdukcija nije sasvim razjasnila poreklo povreda kod nesrećne žene, preneli su austrijski mediji.

Naime, moguća krivica “treće strane”, nije mogla biti ni adekvatno potvrđena niti definitivno odbačena, prenosi “Telegraf”.

Foto: youtube/printscreen

Bečka policija predočila je da je obdukcija pokazala da se žena, inače majka šestogodišnjeg sina, ugušila, ali se ne zna zašto. Naime, kako prenose mediji, nešto je bilo zarobljeno u predelu glasnih žica.

Dosadašnji rezulati obdukcije, kako je potvrđeno u javnom tužilatvu, nisu bili dovoljni za urgentnu sumnju, prenosi Oe24.at.

Muž žrtve N. S. (44), državljanin Srbije, uhapšen je kao osumjičeni nakon pronalaska tela, ali je sada pušten na slobodu.

Suprug žrtve je na ispitivanju negirao da ju je ubio.

– Nisam je ubio – navodno je suprug ponavljao u policiji, dok nije pušten na slobodu.

On je rekao da je pružio prvu pomoć. Komšije je, prema saznanjima austrijskih portala, alarmirao sa prozora.

Međutim, Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Istraga je i dalje u toku.

Međutim, kako vlasti u Austriji ističu, Srbin će i dalje biti naveden kao osumnjičeni.

Trenutno je zločin isto toliko zamisliv kao nesreća ili kolaps povezan sa bolešću koje rezultiraju smrću. Prema rečima komšija, žena je navodno nedavno iznenada pala u nesvest.

Oni su bračni par poreklom iz Srbije opisali kao vrlo prijateljski raspoložen prema ljudima, roditelje koji su se nesebično bavili svojim detetom.

Suzana je radila u Beču u arhitektonskom birou, dok je njen muž po zanimanju tatu majstor, prenose mediji.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More