Odmor iz snova, Dragana Mirković pokazala kako uživa sa porodicom u Dubaiju, deca im priredila iznenađenje (FOTO)

Foto> Instagram&printscreen
358

Dragana Mirković otputovala je sa porodicom u Dubai, odakle redovno pozdravlja svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Popularna pevačica se prvo snimala tokom avionskog leta gde je pokazala kako izgleda deo unutrašnjosti aviona kojim je putovala. Veliki šank, posluženje i udobna sedišta.

U elitnom hotelu „Kempinski“, rizortu u stilu palate na veštačkom ostrvu Palm Džumeira, dočekali su je kao kraljicu. Apartman sa pogledom na lagunu bio je ukrašen buketima najlepših ruža, a dobila je i mali kofer sa ekskluzivnim slatkišima. Potom je na „Instagram“ stigla i fotografija iz hola raskošnog kompleksa koji oduzima dah. Bajka iz hiljadu i jedne noći.

Dragana je takođe oduševljena i prijemom u hotel, kao i osobljem koje se trudi da joj ništa ne zafali.

Na egzotičnoj destinaciji Dragana nije sama. Društvo joj pravi suprug Toni Bijelić. Tu su i njihova deca. Marko i Manuela priredili su roditeljima iznenađenje za pamćenje – odveli su ih na večeru u oblacima. Reč je o mini-restoranu koji visi na dizalici 50 metara iznad tla, “Dinner in the Sky”, za koji je potreban poseban “pasoš”. Jer, dok sedite za trpezom noge vam vise u vazduhu, i ne možete da se pomerite dok se večera na završi.

 

Foto: Instagram/printscreen

– Ono kad nas Marko i Manuela vode na večeru 50 metara iznad zemlje – napisala je Dragana uz fotografiju.

Dragana je takođe oduševljena i prijemom u hotel, kao i osobljem koje se trudi da joj ništa ne zafali.

Gaga je oduševila i najnovijom pričom na poznatoj društvenoj mreži na kojoj je pozirala u puder roze kombinezonu, a evidento je da je pevačica dovela liniju do savršenstva i pored činjenice da uživa u fantastičnoj hrani na egzotičnoj destinaciji.

Foto: Instagram/printscreen
Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More