Kada bi svakom čoveku dao po 15 dolara, BIL GEJTS bi i dalje bio NAJBOGATIJI ČOVEK na SVETU!

Procenjuje se da ima BOGATSTVO veće od BRITANSKE MONARHIJE, a svi se pitaju samo jedno: Kako će OVO SVE podeliti sa MELINDOM?!

Foto: youtube/printscreen
156

Bil i Melinda Gejts objavili su da se razvode na moderan način, preko Tvitera. Svoju imovinu podeliće na tradicionalan način, a mnogi se pitaju kome će šta pripasti.

Za Bila Gejtsa, jednog od petoro najbogatijih ljudi sveta, kažu da ne voli da troši novac na nepotrebne stvari. Pored kompanija, privatnog aviona, skupih automobila, Gejtsovi poseduju i nekretnine u mnogim delovima sveta.

Na osnovu bogatstva stečenog u poslednjih godinu dana, prema proceni (Biznis) Insajdera, Bil Gejts u sekundi zarađuje oko 4.630 američkih dolara. To znači da kada bi trošio milion dolara dnevno, trebalo bi mu oko 400 godina da potroši bogatstvo. Navodi se i da je bogatiji od britanske monarhije, ima više novca od najbogatijeg Azijca. A kada bi dao po 15 dolara svakom čoveku na svetu, i dalje bi imao 28 milijardi dolara.

Vila u Medini, s pogledom na jezero Vašington, izgrađena je po po meri porodice Gejts. Savremena, ekstravagantna kuća, koju je dizajnirale firme “Bolin/Sivintski/Džekson” i “Katler–Anderson arhitektura”.

Vila pored brojnih soba ima i kancelarije za sastanke od 2.200 kvadratnih metara i bazen sa podvodnim ozvučenjem, garažu za nekoliko desetina automobila i pozorište u stilu Art Dekoa sa 20 mesta.

Tu je i 2.500 kvadratnih metara zdravstvenih i velnes objekata sa teretanom i saunom, biblioteku od 2.100 kvadratnih metara, sportske terene, potok prepun lososa i pastrmki, pristanište za čamce i privatnu plažu na jezeru sa peskom koji je donet sa ostrva Sveta Lucija.

Sve to prati savršena tehnološka oprema sa audio-vizuelnim sistemima, senzorima, referencama osvetljenja, koji su isprogramirani unapred i strogo kontrolisani.

Gejtsovi su 1999. godine kupili luksuznu vilu u Indijan Velsu za 12,5 miliona dolara. Par poseduje i luksuzni ranč u Santa Feu, u Kaliforniji, kuću na obali okeana u Del Maru i imanja u Vajomingu i Velingtonu.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More