Pilot svadba u Hrvatskoj: Nema mladenaca, ali sve drugo je tu, živa muzika, DJ, večera, a ovo je cilj

Foto: Pixabay/Snock Snap
217

U zagrebačkom Golf klubu Riversajd sinoć je održan drugi pilot-projekt – simulacija svadbene svečanosti s oko 130 zvanica, a sve se sprovodi u saradnji sa Kriznim štabom za borbu protiv korona virusa i Institutom za javno zdravlje.

Na ovoj simulaciji nema mladoženje i mlade, ali svi ostali elementi, od žive muzike, di-džeja do večere posluživane u više krugova, bili su identični kao na pravoj svadbenoj svečanosti.

Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati, prenosi Index.hr.

Za razliku od prve pilot-zabave u četvrtak, na sinoćnjem okupljanju učestvovale su tri grupe gostiju – revakcinisani, testirani (dan ranije PCR testom) i osobe koje su u poslednjih šest meseci prebolele kovid-19.

Gosti će se testirati sedam dana nakon održavanja događanja, a očekuje se da će rezultate oba testiranja objaviti Štab civilne zaštite.

Povoljan ishod oba testiranja, nadaju se organizatori, biće korak prema starom normalnom životu te mogućnost za otvaranje ugostiteljstva i ostalih industrija, prenosi Hina.

Nakon vrlo uspešnog prvog pilot-projekta održanog u četvrtak, na kojem je bilo prisutno više od 80 osoba, sinoć je drugi pilot-projekt održana s ciljem da pokaže da su i svadbene svečanosti sigurne.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More