“Zbunio sramotnim i jadnim nedostatkom saosećanja”! Poziv da se princ Hari i Megan odreknu titula posle ovoga

Foto: Tanjug/Peter Nicholls/Pool Photo via AP
169

Viši pomoćnici u Bakingemeskoj palati navodno su pozvali vojvodu i vojvotkinju od Saseksa da se odreknu svojih titula nakon najnovijeg intervjua princa Harija u SAD.

Priča se da je princ starije članovce kraljevske porodice zbunio svojim “sramotnim i jadnim nedostatkom saosećanja”, kada se prošle nedelje pojavio u epizodi podkasta Daksa Šeparda “Armčer ekspert”, preneo je “Indipendent”.

Tokom 90-minutnog razgovora, Hari je govorio o roditeljskom stilu svog oca princa Čarlsa i bolu koji mu je prouzrokovao, kao i načinu na koji su kraljica Elizabeta II i princ Filip odgajali Čarlsa.

Od Harija i Megan se navodno traži da svoje titule stave u poziciju mirovanja.

Pomoćnici, koji su govorili pod uslovom da budu anonimni, navodno su rekli listu da su članovi kraljevske porodice zaprepašćeni kako je Harti to mogao da uradi kraljici kada je vojvoda od Edinburga tek saharanjen.

Foto: Tanjug/ Jordan Strauss/Invision/AP

Drugi su kritikovali Harija zbog držanja predavanja ljudima o tome kako treba da žive, iz njegove vile vredne 11 miliona funti.

Princ Hari je izjavio da želi da “prekine ciklus bola i patnje” svog odrastanja i da ga ne prenosi na sopstvenu decu.

“Mislim da ne bismo smeli da upiremo prstom ili da nekoga okrivljujemo, ali svakako kada je reč o roditeljstvu. Ako sam iskusio neki oblik bola ili patnje zbog bola ili patnje koju su možda pretrpeli moj otac ili moji roditelji, pobrinuću se da prekinem taj ciklus da ga ne bih preneo dalje”, rekao je Hari u popularnom podkastu “Armčer Expert”.

Princ Hari, koji očekuje ćerku sa suprugom Megan i koji je već otac njihovog sina Arčija, opisao je svoj život kao “kombinaciju Trumanovog šoua i boravka u zoološkom vrtu”, preneo je Bi-Bi-Si.

“Mnogo je genetskog bola i patnje koji se ionako prenose, te bismo mi kao roditelji trebalo da učinimo najviše što možemo da pokušamo i da kažemo: ”Znate šta, to mi se dogodilo, postaraću se da se to tebi na dogodi””, kazao je pn.

Dodao je da je samo u jednom trenutku počeo da “sklapa kockice” i da uviđa ga je njegov otac tretirao na isti način na koji je on tretiran, nakon čega se zapitao “Kako to mogu da promenim kada je reč o mojoj deci?”.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More