Tinejdžerka sa najvećim implantima u Evropi oduvek želela da bude kao Barbika! Otišla je u Beč, a novac za školovanje potrošila na silikone i plastične operacije! (FOTO)

foto: Printscreen Instagram
159

Nemica Džesi Bani (19) osvojila je naslovne strane tabloida nakon što je iznela u javnost priču o svojoj transformaciji u “osmo svetsko čudo”, kako o sebi govori.

Džesi kaže da joj roditelji nisu dozvoljavali da se igra barbikama i lutkama, zbog čega je rešila da sebe pretvori u Barbiku.

Odmor iz snova, Dragana Mirković pokazala kako uživa sa porodicom u Dubaiju, deca im priredila iznenađenje (FOTO)

 

– Preselila sam se u Beč 2019. godine i odmah napustila školu. Oduvek sam želela da budem ženstvena, ali roditelji mi nisu dozvoljavali da se šminkam i doterujem. Kada sam počela sa samostalnim životom u Beču, počela je i transformacija – kaže, dodajući da je na svoje transformacije potrošila nešto preko tri miliona dinara.

– Potrošila sam novac koji su roditelji štedeli za moje školovanje – objašnjava ona.

A potrošila ga je na filere, silikone i u najvećoj meri na grudi, na šta je posebno ponosna.

– Ja sam tinejdžerka sa najvećim implantima u Evropi, a jedva čekam da ih još uvećam – kaže ona, ponosna na sebe. Ne kaje se, kaže, što je potrošila teško stečenu ušteđevinu svojih roditelja, jer je zauzvat postala Instagram influenserka i ispunila sebi san.

Ona je potrošila 24.000 funti na svoju transformaciju, što je oko tri miliona dinara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessy Bunny (@the_real_bimboprincess)

Izvor Kurir

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More