“To bi podelilo NAŠE GRAĐANE”, još jedna AMERIČKA DRŽAVA zabranila uvođenje KOVID PASOŠA!

Jedanaesta država u Americi koja ne želi KOVID PASOŠE!

Foto: unsplash
224

Vajoming se pridružio drugim državama, uključujući Alabamu, Minesotu, Južnu Karolinu, Arkanzas, Arizonu, Floridu, Ajdaho, Montanu, Teksas i Južnu Dakotu, koje su ili donele zakone ili izdale naredbe za sprečavanje uvođenja kovid pasoša.

Guverner Vajominga Mark Gordon zabranio je kovid pasoše izdajući direktivu koja kaže da nikome ne treba zabraniti pristup bilo kojim mestima ili uslugama na osnovu statusa vakcinacije, prenosi “Nova.rs”.

Direktiva republikanca Marka Gordona ističe da „programi kovid pasoša mogu potencijalno politizovati odluku koja ne sme biti politizovana“.

Foto: unsplash

​„Podelili bi naše građane u vreme kada je jedinstvo u borbi protiv virusa neophodno i naštetili onima koji medicinski nisu u mogućnosti da prime vakcinu“, napomenuo je Gordon.

Gordon je rekao da je vakcina „lični izbor zasnovan na ličnim okolnostima“.

Gordon je bio rani zagovornik ukidanja obaveznog nošenja maski još u martu i omogućavanja preduzećima da se ponovo otvore.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More