Nakon hitne hospitalizacije, Robert De Niro uspeo da se OGLASI: Srušio sam se od BOLA!

Najomiljenijem SRPSKOM GLUMCU odmah je ukazana pomoć kada je na snimanju filma „Killers of the Flower Moon” povredio nogu!

Foto:youtube/printscreen
293

Robert de Niro oglasio se po prvi put nakon povrede noge na setu filma „Killers of the Flower Moon”, Martina Skorsezea, zbog koje je bio hitno hospitalizovan. Čuveni glumac istakao je kako svaki čovek, što je stariji – mora da očekuje neočekivano, posebno ukoliko je aktivan na poslu, kao što je on.

Podsećanja radi, Robertu je u Njujorku ukazana medicinska pomoć posle povrede mišića kvadricepsa, prenosi “Espreso”.

Kako u naredne tri nedelje nema snimajućih dana, veruje se da će uspeti da se oporavi u potpunosti i na vreme, dok njegove kolege svakako nastavljaju sa radom.

– Što ste stariji, morate očekivati i neočekivano… Ne znam, zaista, kako sam povredio ovaj mišić. Hteo sam prosto da napravim korak, pređem preko nečega i samo sam se srušio od bola. Oporavljam se – pričao je on za „IndieWire”, prenosi „People”, pa nastavio: Znate kako, dešava se. Posebno pod stare dane. Ali, guram. U filmu na kom radimo svakako nisam u prvom planu, ne krećem se mnogo, hvala Bogu. Tako da, neće biti problema. Sve što sad treba da se desi je zahvat, a onda moram da držim nogu neko vreme onako kako mi budu rekli, da bi se sve vratilo u normalu – izjavio je glumac, napominjući da će i te kako poslušati sve savete lekara.

Izvor Espreso
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More