Objavljen spot za emisiju princa Harija i Opre Vinfri, pojavljuje se i Megan sa Arčijem (VIDEO)

Foto: Youtube/printscreen
216

Objavljen je trejler za emisiju princa Harija i Opre Vinfri, a koja bi trebalo da govori o mentalnom zdravlju. U ovom trejleru se pojavljuju poznati, kao Megan Markl i mali Arči, prenosi Dejli mejl. Svetski mediji prenose da bi vojvoda od Saseksa mogao u ovde ponovo da otvori srce i da priča o svojoj vezi sa ocem.

Princ Hari i Opra najavili emisiju o mentalnom zdravlju, govoriće i o gubitku majke, princeze Dajane

Emisija Epl TV-a pod nazivom „Ja – kojeg ne možeš da vidiš“ emituje se u petak, a producirali su je kraljica tok šoua i princ Hari, a u njoj će se naći intervjui sa Lejdi Gagom, Glen Klous i samom Oprom Vinfri.

U jednom posebno upečatljivom trenutku dvominutnog snimka se može videti mladi princ Hari koji posmatra kovčeg svoje majke princeze Dajane. Ova scena je snimljena na njenoj sahrani u Londonu 1997. godine.

Na trejleru se može videti kako princ Čarls razgoara sa svojim sinom dok ženski glas u pozadini govori: „Prvenstveno je važno tretirati ljude sa poštovanjem“.

U jednom momentu se pojavljuje Megan koja gleda u kameru preko Harijevog ramena dok nosi majicu „Odgajati budućnost“, a takođe se može videti kako mazi svog sina Arčija.


Stručnjaci kažu da ovo nagoveštava da će ono ponovo govoriti o svojim danima u kraljevskoj porodici.

Ovaj trejler se pojavio samo nekoliko dana nakon što je Hari u jednom podkastu govorio o svom ocu i odrastanju.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More