Zbog ovoga se vratila u Srbiju! Marija Karan dobila glavnu ulogu u srpskoj “Dinastiji”, lik koji glumi nije nimalo zahvalan

Foto: Instagram/printscreen
154

Srpsku verziju jedne od najpopularnijih sapunica svih vremena, serije “Dinastija”, gledaoci će moći da prate od jeseni na Pink televiziji, a Marija Karan igraće glavnu ulogu – ulogu zlobnice.

O ovome se već nagađalo, a sada je i potvrđeno da je glumica dobila glavnu ulogu i da se nakon razvoda zbog novog projekta vratila iz Amerike u rodnu Srbiju.

Proslavila se ulogama u filmu “Kad porastem biću kengur” i seriji “Ljubav, navika i panika”, a ovo će joj biti treća velika uloga. Kako prenose mediji, Marija je prošla na kastingu i igraće lik Aleksis, zlobnice koja izaziva brojne spletke, a koju je u originalnoj seriji tumačila slavna Džoan Kolins.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)


“Snimanja su već počela. Čitav studio u Šimanovcima je urađen u dobro poznatom ambijentu legendarne serije. Sve se drži pod velom tajnosti, jer iz produkcije trenutno imaju stav da ne žele ništa da otkrivaju dok se ne snimi prva sezona serije. Čak su glumci i čitava ekipa koja radi na projektu morali da potpišu ugovor o tajnosti. Zbog ove bitne uloge za Mariju, ona se preselila iz Amerike u Beograd, tako da već nedeljama unazad stanuje u jednom luksuznom beogradskom hotelu, odakle svaki dan pokazuje kako izgleda njen život u srpskoj prestonici”, objasnio je izvor blizak glumici.

Glumica posle dužeg vremena radi na domaćem tržištu, a u Srbiji će boraviti duže vreme sa sinom. Posle toga planira da živi na relaciji Los Anđeles – Beograd, a zbog ugovora ne sme da potvrdi da će igrati Aleksis. Navodno je oduševljena kolegama i scenarijom, a nedavno je i sama nagovestila ponešto o novoj ulozi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)


“To je neko ko sa lakoćom, šarmom , ali i upornošću osvaja svoje ciljeve. Ona uvek ima plan, nikada ne spava i zna šta želi. Pa, izvolite, pogodite”, kroz osmeh je tada poručila.

Marija Karan će u ovom serijalu deliti kadar sa glumcima kao što su Aleksandar Radojičić, Peđa Bjelac, Rade Šerbedžija, Zoran Cvijanović, Marina Ćosić, Mima Karadžić, Milutin Milošević i mnogi drugi. U rimejku najpopularnije TV sapunice učestvovaće čak 600 glumaca.

 

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More