Bela Crkva poklonila mural majstoru košarke – Nikoli Jokiću (FOTO)

foto: Printscreen Youtube
208

Fantastični srpski košarkaš Nikola Jokić dobio je još jedan mural posle onog čuvenog u njegovom rodnom gradu Somboru. Sada se i Bela Crkva poklonila majstoru košarke.

As Denvera ne prestaje da oduševljava maestralnim partijama u najjačoj košarkaškoj ligi na planeti – NBA ligi, a još fascinantniji je način na koji ostaje čvrsto na zemlji.

Nije vest da su “Grizliji” napali čoveka, već da ih je Nikola Jokić sam pobedio! (VIDEO)

 

Zato i ne čudi što je dobio još jedan mural u njegovoj Srbiji. Meštani Bele Crkve oslikali su „mural za MVP-a“, posvećen Nikoli Jokiću.

Podsetimo, u Somboru već sedam godina zidove Osnovne škole „Dositej Obradović“ koju je pohađao centar Denver Nagetsa, krasi oslikani Nikola Jokić. Pomenuti mural delo je Andreja Josifovskog, ljubiteljima ulične umetnosti, poznatiji kao Pijanista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Milosavljević (@deroks22)

Sada je „somborsko čudo“ dobilo dostojnu konkurenciju iz Bele Crkve, koja kao i cela Srbija svim silama navijama da košarkaški genije iz Sombora ponese MVP titulu ove sezone u kojoj zaista blista.

Izvor Sputnjik
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More