URNEBESNI SNIMAK BRAČNOG PARA SA BALKANA: “Ako se nije udavio, žena će ga udaviti” (HIT VIDEO)

foto: Printscreen Video/Twitter
718

Supružnici sa Balkana, postali su pravi hit na društvenim mrežama nakon što se pojavio video snimak njhovog odmora u prirodi.

Naime, dok je muž uživao u pecanju, supruga je stajala na obali i čekala ga da izađe iz potoka u koji je ušao da bi imao što bolji pristup ribi. Međutim, bio je dovoljan jedan pogrešan korak prilikom vraćanja na obalu, te je nesrećni muškarac završio ispod vode, sa sve štapom i opremom.

Porodična prepirka HIT na internetu! Svekrva iz Nemačke i potencijalna snaja iz Srbije zaratile zbog Šanela! (FOTO)

 

“Do sisa je upo… Bravo. Evo ga do vrata, super. Sad možemo kući, toliko o pecanju. Evo ga odnese voda…. Evo ga odnese voda, sunce ti je***!”, komentarisala je žena dok je snimala muža koji se provlačio kroz potok, u kome je na kraju, završio sa sve štapom i prslukom.

U komentarima koji su usledili ispod videa, ređale su se brojne šale na račun supruga, od kojih je najviše simpatija pobrao komentar usmeren na račun nesrečnog muškarca “ako se nije udavio, žena će ga udaviti”.

Izvor Mondo
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More