SRBIN ISPRIČAO URNEBESNU PRIČU IZ TORONTA! Sad je jasno KAKVI SMO MI LJUDI, ovo je LEGENDARNO!

foto: Pixabay
607

Urnebesna priča Srbina koja će svakog nasmejati, jer ovo strancima ne polazi za rukom!

Životi naših i ljudi iz dijaspore redovno se prepiliću po Americi, Australiji i Kanadi, gde gastarbajteri obično odlaze u nadi za boljim živiotom.

S obzirom na to da je nemoguće u Čikagu ili Torontu ne sresti nekog od “naših” sa Balkana, ne treba da nas čudi što na internetu redovno čitamo njihove dogodovštine, pa tako na jednom forumu p ispovest Srbina iz Toronta koji je sreo cimera iz studenjaka, inače poreklom iz Bosne, a njegovu priču prenosimo u celosti:

Kanada prvi put u istoriji ponela titulu najbolje zemlje sveta! Evo i zbog čega

 

“Naletim ja pre nekog vremena ovde u Torontu na mog nekadašnjeg cimera iz studenjaka, Bosanac, došao ovamo kao izbeglica tamo negde pretkraj ’90-tih (a ja stigao koju godinu za njim početkom 2000-tih), ispozdravljamo se kako već dolikuje, pa sednemo popiti po pivo. Pitam ga gde si šta se radi tako to, kaže živi u Vindžoru (za one koji nisu upućeni u geografiju Ontarija to je tačno preko puta Detroita), šljaka za neke “naše”, dobro mu ide, ima verenicu. Vidim ja po komunikaciji s osobljem u kafani da njemu engleski baš i ne ide i to sve nakon dobrih 10-15 godina ovde, pa ga pitam jel’ i snajka “naša”, kaže nije oriđiđi je Kanađanka. Pa kako se sporazumevate brate? Kaže mi on – naučila je srpski pored mene! Breg – Muhamed, je*iga. Inače poznajem ovde par, on Rus ona crnkinja Haićanka, pored zajedničkog engleskog jezika oboje sad već solidno barataju maternjim jezikom partnera (ruski i haićanski creole). Zbog takvih stvari najviše volim ovaj grad! – zaključio je Srbin iz Toronta.”

Izvor Espreso
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More