Burne reakcije zbog ispadanja Hrvatske u polufinalu Evrovizije, oglasio se i Milanović

Foto: Tanjug/AP Photo/Peter Dejong
400

Opšte nezadovoljstvo vlada u Hrvatskoj zbog toga što se njihova predstavnica Albina Grčić (22), sa pesmom “Tick-Tock”, sinoć nije plasirala u finale Evrovizije. Sugrađani traže od državnog vrha da reaguje zbog, kako ističu, nepravde, a sada se oglasio i predsednik Hrvatske Zoran Milanović, koji je izneo svoje mišljenje povodom novonastale situacije, prenosi Blic.rs.

– Kad pogledate u “Oxford dictionary” prevara ili fraud, to je onda Eurosong. To je umetnost koja je subjektivna prema tome glavu gore, pred Albinom je ozbiljna karijera, a to neka ne zaboravi – rekao je za Jutarnji.hr.

Foto: Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

Podsetimo, nakon što je hrvatska predstavnica ispala iz takmičenja, društevne mreže su preplavljene negativnim komentarima.

Tviteraši apeluju i da se za Albinu Grčić organizuje doček na aerodromu, po povratku u Zagreb, a većina Hrvata smatra da je njihova predstavnica, kako pišu, “pokradena”.

“Ova pesma je imala više pregleda na Jutjubu od većine pesama koje su se plasirale u finale, objasnite mi to!”, “Ovo je najveća krađa ove godine. Ne mogu da verujem da nije prošla u finale, to jednostavno nije fer”, bili su neki od komentara nezadovoljnih gledalaca.

Izvor Blic.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More