Princ Vilijam primio vakcinu protiv korone, objavio fotografiju i poslao ovu poruku (FOTO)

Foto: youtube/printscreen
704

Britanski princ Vilijam, koji je prošle godine preboleo kovid-19, otkrio je danas da je primio prvu dozu vakcine protiv koronavirusa.

Vilijam, unuk kraljice Elizabete i drugi po redu za nasledstvo britanskog prestola, objavio je na Tviteru da je imunizovan ranije ove nedelje, zajedno sa fotografijom trenutka kada je dobio vakcinu u londonskom Muzeju nauke, prenosi Rojters.

„U utorak sam primio prvu dozu vakcine protiv kovid-19. Svima koji rade na imunizaciji hvala na svemu što ste uradili i nastavljate da radite“, napisao je princ Vilijam.

Princ se razboleo od kovid-19 prošlog aprila, otprilike u isto vreme kada i njegov otac, prestolonaslednik princ Čarls, iako se vest držala u tajnosti sve do novembra.

Drugi članovi kraljevske porodice takođe su ranije objavili da su primili vakcine, a među njima i princ Čarls i kraljica Elizabeta, koja je tom prilikom rekla da je vakcinacija bila veoma brza i bezbolna i pozvala je javnost da sledi njihov primer.

Britanija je prvom dozom imunizovala do sada skoro 37 miliona ljudi, a u ovom trenutku svi stariji od 34 godine imaju pravo na vakcinaciju.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More