“Ovaj KOVID me razorio”: Selma Hajek JAVNO progovorila o mesecima surove BORBE za ŽIVOT! (FOTO)

Poznata glumica pričala i o teškoj DEPRESIJI nakon ZLOSTAVLJANJA koje je preživela!

Foto: PrintScreen/salmahayek
366

Glumica Selma Hajek odlično zna šta je borba za život. Veći deo prošle godine provela je oporavljajući se od skoro fatalnog slučaja COVID-19, o čemu do sada nije želela da govori.

Tokom intervjua za “Njujork Tajms” otvoreno je pričala o tome kako se borila protiv virusa na samom početku pandemije i da je bukvalno bila na ivici života i smrti, prenosi “Blic Žena”.

„Moj lekar me molio da odem u bolnicu jer je bilo tako loše, kritično. „Rekla sam ne, hvala. Ako treba da umrem, umreću kod kuće. Više od sedam nedelja ležala sam u krevetu, a skoro sve vreme sam bila na kiseoniku. Borila sam se vazduh svakodnevno. Opravak je tekao jako sporo, tako da ni dan danas nisam u punoj formii snazi, a to sam najbolje osetila na snimanju filma “Kuća Gučijevih”. Mnogo sam se umarala i bilo mi je jako naprono, ali radim na tome da budem bolje. Ovaj kovid me razorio”, ispričala je Selma (54), koja trenutno živi u Londonu sa suprugom Anrijem Pinoom i njihovom trinaestogodišnjom ćerkom Valentinom .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Takođe, u intervjuju pričala je i tome da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja Harvija Vainstina. Naime, ona je 2017. napisala tekst o tome, ali nakon toga o tome nije javno pričala.

“Za nekoga ko ne voli da govori o sopstvenoj patnji, pisanje o Hariju je moralo da bude mučno! Zbog toga mi je trebalo toliko vremena. Bilo je mi je teško, ali sam odlučila da ne budem žrtva, iako sam bila žrtva. Morala sam da se uverim da sam borac i, pre svega, neko ko je preživeo. Kada sam svoju priču iznela javno, bila sam šokirana kada sam čula koliko je još žena preživelo isto što i ja”, rekla je Selma.

Takođe, priznala je da se mesecima zbog svega što se desilo, bila u teškoj depresiji, a da joj je podrška supruga bila najvažnija.

“Iako je bio šokiran što mu nisam rekla detalje onoga što sam prošla, bio je uz mene. I moji prijatelji su bili uznemireni, naročito što se taj isti čovek viđao sa svima nama kao da se ništa nije desilo. Trebalo je mnogo vremena da budem dobro, ali sam uspela”, ispričala je Selma.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More