“Izgleda kao BUDALA”, Bajden izazvao bes GRAĐANA, hteo da gazi novinarku, sad je kadetima rekao da su “GLUPA KLASA”! (VIDEO)

Bajden pokušao da "PRODA" kadetima Reganov štos, kad oni nisu reagovali, žestoko ih je UVREDIO, a onda su građani osuli paljbu po njemu!

Foto: Tanjug (AP Photo/Evan Vucci)
458

Predsednik SAD Džo Bajden poslednjih dana puni medijske stupce, ali ne zbog državničkih odluka, već zbog gafova koje ređa.

Prethodnih dana je bio u žiži jer se šalio sa novinarkom da će pregaziti jer mu je postavila pitanje o Izraelu. Pokušavajući da bude šarmantan, Bajden je, sedeći za volanom novog fordovog pikap vozila, novinarki poručio da će joj odgovoriti na pitanje samo ukoliko stane ispred haube dok on daje gas, prenosi “Telegraf”.

Iako je sa osmehom dodao “šalim se”, njegovo ponašanje nije baš u šaljivom maniru shvaćeno.

Potom je pokušao da svoj smisao za humor pokaže pred kadetima Obalske straže. Dok je govorio na promociji kadeta, Bajden je pokušao da ih nasmeje ponavljajući foru koju je predsednik Ronald Regan rekao 1988. godine na istoj manifestaciji. I dok je Regan dobio aplauz, kadeti su ostali nemi na Bajdenovo “prosipanje fora”, što je predsednika malo i naljutilo.

– Vi ste baš neka glupa klasa – rekao je Bajden kada je shvatio da se niko neće nasmejati na štos, niti mu aplaudirati.

Ne samo da Bajden nije impresionirao kadete, već je naljutio građane, koji su ga žestoko napali na društvenim mrežama.

– Toliko se trudi da ga se prikaže kao duhovit, žilav, hladan tip… I na kraju izgleda kao budala koja se koprca – ređali su se komentari na mrežama.

“Glupa klasa, ili glup govornik?”, “Opet kopira i opet se blamira”, “On ne zna da ispriča štos, pa mora da vređa slušaoce”, ređali su se komentari na snimak.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More