“Ličiš na VANZEMALJCA”, fanovi zgroženi MADONINIM LICEM: Ovako se ne STARI! (FOTO)

Pevačica pokazala fotografije, izazvala brojne reakcije, Madona se ne oglašava!

Foto: printscreen/ instagram
446

Madonin izgled našao se na meti kritika fanova…

Decenijama je bila apsolutna kraljica transformacija, ali sada je, slažu se i najvatreniji fanovi, preterala. Madona više ne liči na sebe, otkrivaju njene aktuelne fotografije sa društvenih mreža, prenosi “Stil.kurir.rs”.

Previše botoksa, plastične operacije ili preterana zloupotreba filtera? Ili sve zajedno? U svakom slučaju, nije baš prirodno da ovako izgleda žena koja je u avgustu napunila 62 godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Znamo da je pop ikona pravi manijak kada je reč o vežbanju, održavanju vitalnosti i prolongiranju mladosti, međutim, ako je verovati poslednjim prizorima iz njenog „štaba“, teško da više može normalno da se nasmeje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

„Izgledaš kao vanzemaljac“, „postala si žena mačka“, „kao da si pobegla iz muzeja voštanih figura“, poručuju joj u komentarima, mada je dobila i ponudu za brak.

Dosledna sebi, Madona ništa ne komentariše. Nije se oglašavala povodom „overdose“ kritika, ali se zato nedavno pohvalila novom tetovažom. Ruku na srce, dugo joj je i trebalo da se odvaži na taj korak. Prvi tatu uradila je tek krajem 2020. godine, kada je ruku ukrasila inicijalima dece „L R D M S E“, u stilu slova na pisaćoj mašini. „Inked by the very first time“, našalili su se obožavaoci, aludirajući na njen hit „Like a Virgin“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Sada na desnoj nadlanici ima crveno „X“, verovatno kao „Madame X“, naslov poslednjeg albuma. Kad smo već kod posla, Madona nije sedela skrštenih ruku dok je bila u karantinu, već je radila na novim pesmama. Kako navode upućeni, uveliko sprema promociju singla „The Golden Floor“…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Izvor Stil.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More