Er Srbija obnavlja letove sa tri grada, pogledajte raspored

FOTO TANJUG/ STARHINJA ACIMOVIC/ bg
467

Er Srbija je ponovo uspostavila letove do Soluna, a od 4. juna obnavlja i letove do Praga i Sofije, saopšteno je danas iz nacionalne aviokompanije Srbije.

Srpski nacionalni avio-prevoznik će tokom letnje sezone saobraćati do Soluna sedam puta nedeljno – dva puta dnevno ponedeljkom i petkom, i jednom dnevno utorkom, subotom i nedeljom. Direktan let na ovoj relaciji u proseku traje jedan sat i 15 minuta.

Er Srbija će do Praga tokom najvećeg dela letnje sezone leteti dva puta nedeljno – ponedeljkom i petkom. Direktan let između srpske i češke prestonice u proseku traje jedan sat i 40 minuta.

U planu je da se letovi Er Srbije ka Sofiji obavljaju tri puta nedeljno – dva puta dnevno ponedeljkom i jednom dnevno petkom. Direktan let koji povezuje glavne gradove Srbije i Bugarske u proseku traje jedan sat i pet minuta.

U saopštenju se navodi da će, zahvaljujući vrlo pogodnim terminima, putnici imati na raspolaganju dobre konekcije između Soluna i brojnih gradova iz mreže Er Srbije, kao što su Amsterdam, Stokholm, Pariz, Kopenhagen, Diseldorf, Frankfurt, Beč, Cirih, Podgorica, Berlin, Ljubljana, Moskva i drugi.

Takođe, biće omogućena dobra mrežna povezanost između Sofije i ostalih destinacija Er Srbije, među kojima su Stokholm, Pariz, Diseldorf, Frankfurt, Zagreb, Beč, Cirih, Podgorica, Moskva, Ženeva, Njujork, Milano i drugi.

Prag će preko Beograda biti odlično povezan sa Atinom, Solunom, Tiranom, Skopljem, Sarajevom, Istanbulom, Bukureštom i drugim destinacijama u mreži srpskog nacionalnog avio-prevoznika.

Direktor komercijale i strategije u Er Srbiji Jirži Marek rekao je da je odluka o ponovnom uspostavljanju pojedinih letova doneta s obzirom na postepeno popuštanje ograničenja u putovanjima, kao i približavanje vrhunca sezone.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More