U finalu Evrovizije Srbiju i Francusku predstavljaju Srpkinje! Kladionice predviđaju tesnu borbu (FOTO, VIDEO))

Foto: Tanjug/ AP Photo/Peter Dejong
174

Grupa Hurricane večeras peva za pobedu na Eurosongu, i dok će Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević pokušati Srbiji da donesu prvo mesto, kladionice bolji plasman predviđaju predstavnici Francuske koja je srpskog porekla!

Barbara Pravi peva pesmu “Voila”, i prema podacima kladionica moguće je da će zauzeti drugo mesto! Pobedu, za sada, kladioničari predviđaju Italiji.

Zove se Barbara Pjević, a deda, inače Srbin, dao joj je nadimak, zato što na srpskom znači “pravo”, a njoj se svideo, pa ga je rado i prihvatila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Pravi (@babpravi)


Ova rođena Parižanka je i kantautorka, a osim srpskih ima i iranske korene. Sarađivala je s brojnim umetnicima, među kojima je i Janik Noa, a svojim stilom podseća na mešavinu čuvene francuske šansonjerke Edit Pjaf i moderne pevačice Zaz.


Njena pesma “Voila” je trenutno treći favorit za pobedu, a Barbara koja nastupa pod imenom Barbara Pravi, rekla je da se nada da će pobediti, ali da je svakako ponosna i što će nastupati pred celim svetom.

Njena pesma nosi poruku samoafirmacije i „kako da volite sebe sa svim greškama i uspesima“.

Foto: Tanjug/ AP Photo/Peter Dejong

Ona je govorila i o svom poreklu.

 

Izvor Mondo
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More