Lejdi Gaga progovorila o TRAUMATIČNOM ISKUSTVU: Sa 19 godina me je silovao producent, a onda ostavio TRUDNU na ulici! (FOTO, VIDEO)

Gaga je priznala da je "mesecima bila silovana", i poslala snažnu poruku podrške za sve žene!

Foto: Tanjug (Apple via AP)
235

Lejdi Gaga (35) se prisetila momenta kada ju je seksualno napao muzički producent:

“Imala sam 19 godina i radila sam u muzičkom svetu, jedan producent mi je rekao: “Skini se!”

Ja sam rekla “ne” i otišla sam, a onda su mi svi rekli da će mi, ako ne popustim, on uništiti sve što radim. Nisu prestali sa pritiscima, a ja sam se samo ukočila i … ne sećam se…”

Gaga nije htela da spomene ime producenta iz straha od toga šta bi se moglo desiti, pa kaže da je kroz tu traumu prošla tako što je dugo bila fizički bolesna, prenosi “Blic”.

“Bila sam bolesna nedeljama posle, i shvatila sam da je to isti bol koji sam osetila kada me je osoba koja me silovala ostavila trudnu na uglu“, rekla je.

Gaga je priznala da je “mesecima bila silovana.”

Foto: youtube/printscreen

Pevačica je priznala da je incident ostavio fizičke i emocionalne ožiljke koje traju do danas. Zbog hroničnih bolova, lekar joj je predložio da ode kod psihijatra koji je na kraju ustanovio da je dijagnoza posttraumatski stresni poremećaj.

“Imala sam totalno psihotičnu pauzu i par godina nisam bila svoja. I danas kada osećam bol, to je ista ta bol nakon silovanja. Imla sam toliko magnetnih rezonanci i skeniranja koja nisu pokazala ništa. Ali telo pamti.”

Gaga je priznala da se često morala odupreti od imulsa za samopovređivanjem.

“Čak i ako imam šest dobrih meseci, dovoljno je jedan loš dan da se osećam grozno. I kad kažem da se osećam grozno, mislim da želim da se ubijem. Misli o umiranju. Pitam se da li ću to ikada uraditi. Naučila sam sve načine da se izvučem iz tog razmišljanja.

Znate zašto nije dobro samopovređivati se? Zato što se posle osećaš još gore. Misliš da će ti biti bolje jer nekom pokazuješ: gledaj, boli me! Ali to ne pomaže.”

Gaga priča kako ovo priznanje nije tu da bi ona izazvala sažaljenje, već da bi njena priča pomogla drugima:

“Ne pričam ovo da bih izazvala sažaljenje. Iskreno, ovo je veoma teško priznati. Još uvek osećam sramotu zbog toga. Kako da objasnim ljudima da imam privilegije, imam novac, imam moć, a osećam se jadno? Kako?

Ne želim da ova priča izazove suze sažaljenja. Dobro sam. Želim da ova priča otvori srce za nekog drugog. Jer, kažem vam: prošla sam to i tim ljudima je potrebna pomoć. Moje isceljenje je da mogućnost da pričam o tome. “

Izvor Stil.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More