Sastajali se u Epstajnovoj “jazbini”, otkriveno kakve je veze imao GEJTS sa milijarderom pedofilom!

Nagovarao ga je da prekine brak sa MELINDOM, nazivajući ga "TOKSIČNIM"!

Foto: youtube/printscreen
329

Američki pedofil Džefri Epstajn, koji je umro u zatvoru u Njujorku 2019. čekajući suđenje za trgovinu maloletnicama, sugerisao je milijarderu Bilu Gejtsu da treba da ostavi svoju suprugu Melindu na više desetina sastanaka u Epstajnovoj kući na Menhetnu, tvrdi za “Dejli bist” osoba upoznata sa njihovim okupljanjima.

– Gejtsove posete Epstajnovoj “jazbini” služile su mu kao bekstvo iz nesrećnog braka. Njih dvojica su bili veoma bliski – rekao je izvor.

“Dejli mejl” prenosi da je njihovo prijateljstvo zamaglilo lične i profesionalne granice i da su bili bliži nego što Gejts priznaje. Portparolka osnivača “Majkrosofta” je rekla da Gejts nikada nije omalovažavajuće govorio o Melindi, prenosi “Blic2.

Kako otkriva “Dejli bist”, Gejts je od Epstajna tražio bračni savet tokom desetine sastanaka u njegovoj vili u Njujorku vrednoj 77 miliona dolara, u periodu od 2011-2014, daleko duže nego što se ranije pisalo.

“Dejli bist” piše da su Gejts i Epstajn na svojim susretima razgovarali o nauci i filantropiji, šalili se i tračali u atmosferi “muškog kluba”.

Gejts je rekao Epstajnu da je njegov brak sa Melindom “toksičan”, što im je obojici bilo smešno, piše list, dodajući da je milijarder sugerisao Epstajnu da bi mogao da se poveže sa njegovom filantropskom organizacijom i “rehabilituje svoj imidž” nakon osude iz 2008. zbog podvođenja maloletnice.

Melinda je bila toliko besna zbog njihovog prijateljstva da je počela da razgovara sa advokatom oko razvoda još pre dve godine, nakon što je “Njujork tajms” objavio članak o vezama između njenog muža i Epstajna.

Njihovo navodno prijateljstvo počelo je 2011, tri godine nakon što se Epstajn izjasnio krivim za podvođenje maloletnice, kad je pedofil uplatio Gejtsovoj fondaciji i “JP Morganu”. Nakon prvog sastanka Gejts je poslao imejl kolegama o Epstajnu.

“Njegov životni stil je veoma drugačiji i pomalo intrigantan mada to nije za mene”, naveo je Gejts.

Melinda je upozorila Bila na Epstajna, nakon neprijatnog sastanka sa pedofilom 2013, kad su Gejtsovi u septembru otišli da ga posete u njegovoj vili na Menhetnu. Ovaj susret je bio prekretnica u odnosu dva muškarca, nakon što je Melinda izrazila koliko joj je bilo neprijatno s Epstajnom i rekla da ne želi da ništa ima sa tim čovekom, kako su rekli izvori.

Kad je njihovo “prijateljstvo” otkriveno 2019, Gejts je rekao “Volstrit žurnalu” da nije imao “nikakav poslovni niti prijateljski odnos” sa njim. Nakon daljih otkrića “Njujork tajmsa” krajem te godine, Gejtsova portparolka je rekla da Bil “žali što je uopšte upoznao Epstajna” i da priznaje da je doneo pogrešan sud.

Gejtsovi su nedavno objavili da se razvode nakon 27 godina braka, što je podiglo prašinu u javnosti. Nagađanjima o mogućim razlozima razvoda Bila i Melinde nema kraja.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More