Francuska predstavnica Eurosonga srpskog porekla pred finalno veče: Bila bih presrećna da pobedim, niko iz Francuske nije bio prvi već 44 godine (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube
190

Francuska predstavnica na Pesmi Evrovizije 2021, Barbara Pravi poslala je ekskluzivnu poruku pred početak samog finala u Roterdamu.

Brabara nastupa sa pesmom “Voila”, i prema podacima kladionica moguće je da će zauzeti drugo mesto! Pobedu, za sada, kladioničari predviđaju Italiji.

URAGANKE izdominirale u Roterdamu, Jelena Karleuša im uputila javnu podršku! Cela sala đuskala uz LOCO, LOCO (FOTO+VIDEO)

“Danas je poslednji dan, čudno je reći da se sve završava, posle toliko zajedničkog druženja. Atmosfera je odlična, sve se sjajno odvija, srećni smo, sve je zabavno”, poručila je Barbara, odlazeći na nastup.

Njeno pravo prezime je Pjević, a deda Petar joj je poreklom iz Beograda.

“Bila bih presrećna da pobedim, ali teško mi je to da zamislim, jer niko iz Francuske nije pobedio već 44 godine. Presrećna sam zbog svega što smo moja ekipa i ja već uradili”, rekla je Barbara i pozdravila publiku u Srbiji.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More